Julpyssel

Inte gjort så vidare värst mkt sen jag kom hem från jobbet idag. Så skönt det med. Tröttheten har satt stopp för det mesta jag tänkt ta mig för. Men jag har pysslat lite. Satt nejlikor i apelsiner som ska pryda mitt vånings-kakfat med sen. Doftar jul om apelsiner o nejlikor tycker jag. Började skriva lite julkort oxå. Har nog aldrig gjort det såhär tidigt nåt år tror jag. Brukar vara sista-minuten det. Nu ska jag slänga mig i soffan o kolla på Lyxfällan tror jag. På återseende!

image210

Böcker

Nu har jag slängt iväg en beställning på böcker från adlibris. Har inget att läsa nu o skulle behöva ha något att varva ner med i vintermörkret. Anna på jobbet tipsade om Stieg Larssons böcker som hon inte kunde slita sig ifrån så jag beställde dom. Behöver oxå något som är svårt att lägga ifrån sig annars tröttnar jag. Någon som läst dom? Är de bra? Några andra boktips?
image209

En kaffe till

Sitter här o avnjuter en kopp kaffe. Tror jag har fått i mig en veckans ranson av kaffe idag. Stackars pyret blir väl helt överaktiv! Kaffet smakar såå gott idag! Dessutom är jag tröttare än tröttast så det behövs. I morse trodde jag någon skämtade med mig när klockan ringde. Hade svårt att få upp ögonen o det blir inte bättre :-( Jobbat 8-14. Nu sitter jag här o gör ingenting. Ska inte göra mkt idag heller. Jois jobbar. Jag ska väl ta hand om tvätten tänkte jag o sen inte så mkt mer. Kanske drar en sväng med mammsen om hon har tid. Behöver köpa mer spray-färg till möblerna hon fixar åt mig. Igår var det kalas på Karbasen så Lena o jag var där. Träffade min gullunge Fanny, såå goo! Längtar efter mitt pyre!! Var hos frissan o fixa bryn/fransar! Skönt! Sen var Lena & jag på Davidsson´s o käkade lunch o sen var det jobb 15-21. Ute är det grått o trist. Fy. Och redan är det mörkt ute. Dagarna blir så korta när det mörknar så tidigt. Men snart vänder det väl får vi hoppas. Kram Emma ♥image208