Förkyld : (

Ledig idag. Hade tänkt att göra massa nytta hemma då. Men näe, vaknade i morse med ont i halsen o förkyld som fasen : ( Typiskt. Så idag blir det att bara ta det lungt o ligga i soffan. Orkar inte så mycket annat. Är ledig imorrn med sen jobb i helgen. Så det gäller att jag kurerar mig så att jag orkar. Ikväll ska mamma o pappa o Ruth på möte, hoppas det går bra för dom. Att dom står på sig! Nu blir det att betala räkningar sen är det soffan som gäller igen.

På återseende!
Kram Emma ♥

Tjejsnack v.39

Sommaren 2007

  • Vad minns du mest (förutom regnet) från sommaren 2007? Jag minns ett mysigt besked, ett dödsbud, tråkigt väder, jordgubbar, pusselbygge med syster, bristen på sol, kämpande, semester, kreta-resa.
  • Har du haft en skön sommar? Motivera gärna! Ja sommaren har varit skön trots det tråkiga vädret o lite så. Alltid skönt med ledigt o semester.
  • Har du rest något, var? eller stannat på hemmaplan? Har varit på underbara Kreta, Agia Marina / Kata Stalos / Hotel Theo o träffat alla underbara människor där o badat o solat o haft det mys!
  • Är det viktigt för dig att ligga på stranden och få fin färg? Viktigt är det inte men det är ju underbart : )
  • Vad är din favoritsyssla på sommaren? Sola, bada, grilla, slappa, umgås med nära & kära, mysa : )
182361-161

Ledig dag idag!

Japp, idag är jag ledig! Skönt. Jois är hemma o är sjuker. Stackarn. Han var bättre igår men fick feber i natt igen. Hoppas han inte smittar ner mig bara för jag har ingen lust att bli sjuk : ( Börjar känna mig lite tjock i halsen men jag har druckit honungsvatten nu på morgonen i hopp om att det ska hjälpa! Igår var det jobb sen kom Ida & David, Jenny & Ricke hit o fika o så kolla vi på film från Kreta o satt o prata o så. Trevligt! Nu ska jag nog slänga mig i soffan ett tag. Tänkte att jag skulle städa idag men jag orkar inte, får ta det när jag är ledig på torsdag o fredag.

På återseende! Kram ♥