1 månad

Igår blev våran lilla sessa en månad ( herregud vad tiden går fort! ) och det firades med tårta! :-) Tildas mormor, morfar, farmor o farfar var här :-) Hennes pappa hade gjort en så fin o god tårta som vi mumsade i oss :-) På dagen var vi en sväng i Norrköping o fotograferade oss så på lördag tror jag att NT är tung ;-)

Idag har vi varit ute i det underbara vädret nästan hela dagen. Tilda o jag gick till viken i morse. Sen kom Johan, vi var hos Tildas gammelmormor o gammelmorfar. Johan hjälpte dom med lite saker o så fikade vi :-) Sen gick Tilda o jag o hälsade på hennes morfar på IT-enheten en sväng.

Nu sover hon så sött men vaknar nog snart o vill ha lite käk! Sen kommer mommo o då ska vi ta o bada är det tänkt :-) Hon älskar o bada lilla prinsessan!

Kram Emma ♥

image258

Mor o dotter

Härlig helg :-)

Hej hej!

Sitter i Tegelhagen. Tilda o jag har tagit oss en långpromenad i vårvädret. Först gick vi till Tildas farfar o farmor o fikade o sen gick vi till Tegelhagen. Då var det dax för mat-pause o nu sover hon hos morfar o då tänkte jag passa på att kolla nätet lite. Sen ska vi nog ta en promenad till gammelmormor o gammelmorfar oxå! Pappa ska dit o fixa lite saker.

Igår var mamma, pappa o jag i stan. Skulle shoppa lite men det var mest lilla prinsesan som hade påsar med sig hem. Blev lite smågrejer, lite kläder o så fick hon ett babygym av morfar, o inte vilket skit som helst utan ett av de finaste ( o dyraste ) skulle hon ju ha. Han skiter i vad han kostar på henne ;-) Inte bortskämd eller så?! ;-) Näe! ;-) Sen så var vi i Tegelhagen tills Johan hämtade oss efter att han slutat jobbet. Vi grillade, årets första grillning för min del. Gott gott :-)

I fredags blev sessan 4 veckor. Vi var på bvc då o lilla sessan växer o frodas! Väger nu 4290 o var 54,5 lång :-)

Näe nu ska jag kolla lite mail o så innan vi ska bege oss!

Hoppas ni haft en bra helg!

Kram från mig till er! ♥

image257
♥ Mamma o pappas finaste prinsessa :-)

Vackra sol :-)

Sitter i Tegelhagen nu o avnjuter en kopp kaffe. Johan håller på o hjälper mamma o pappa lite i trädgården. Nu är det häcken som klipps. Tilda o jag gick ner till viken förut, hälsa på Tildas mormor på jobbet. Hennes morfar kom förbi oxå när han fick veta att vi var där! Johan har varit o hämtat mat på Davidsson´s som vi käkat nu, jag tog pastagratäng. Gott gott! Tilda ligger o sover gott i sin vagn nu. Ute är det sol o vår! Härligt :-) Inte fel alls att vara hemma den här tiden kan jag säga ;-) Nu ropar Johan att han börjar bli redo att fara vidare så det är bäst att avsluta detta.

Ha en bra dag! Kram från Emma ♥