Fredag o BF +5

Händer inte så mkt här inte. Tar det mest lungt o väntar på att lilla pyret ska komma. BF +5 idag :-( Såå segt. I morgon är det blivande morfars födelsedag, får se om h♥n behagar komma då kanske o ge morfar en fin födelksedagspresent?! ( snääälla lilla pyret... )

Igår var jag hos BM, allt var bra! Ska tillbaka om en vecka om inget har hänt då. ( det hoppas jag verkligen att det har! ) Var sedan o käkade lunch på Davidssons med mamma o pappa. Annars händer det inte mkt om dagarna.

Inga helgplaner finns, mer än att fira pappa imorrn då :-) Johan är iaf ledig i helgen så det är skönt. Så tråkigt o gå här själv i all väntan o längtan.

Nu ska jag slänga mig i soffan ett tag. Vila mina elefantfötter :-(

Vad hittar ni på i helgen?

Kram Emma ♥

Väntans tider

Inget är som väntans tider. BF + 3 idag och ingen bebis än.
Hur länge har du tänkt o stanna där inne egentligen? Fattar du inte att vi är många som längtar efter att få träffa dig och lära känna dig?


Idag har jag inte gjort så mkt. Tagit det mest lungt. Johan o jag gick en promenad till Gållösa innan han skulle till jobbet. Tog en fika. Men sen fick Thomas köra oss hem för jag hade så ont i ben o fötter. Känner mig som en elefant :-( Svullen o stor.

Ikväll ska jag nog bara ta det lungt. Barnmorskorna börjar ju ikväll men jag kunde inte vänta så jag kollade på svt:s hemsida. Där finns första avsnittet att kolla på om man vill! Så för min del blir det nog LOST ikväll. Imorrn är det besök hos BM halv 9 så det blir ingen sovmorgon då inte!

På återseende! Kram Emma

BF +2

BF + 2 idag. Nej ingen bebis än :-( Längtan är enorm.... Väntan är plågsam... Varje dag efter BF känns som en evighet...

Har varit en sväng med mamma nu, vi var o inhandlade födelsedagspresent till pappa som fyller på lördag. Johan jobbar. Förut idag var vi en sväng i Norrköping, inhandlade lite småsaker o Johan köpte sig en jacka. Skönt att komma ut lite o göra nåt istället för att bara gå hemma o vänta och längta.

Ute är det snö o den fortsätter falla. FY! Jag vill ha vår nu. Ingen jäkla snö :-(

Nu ska jag snart ta o slänga mig i soffan tror jag. Finns inte så mkt annat att ta sig för.

Ha en bra kväll! Kram Emma ♥

image252