Valborg

Uscha vad jag fryser.. I solen är det sköönt men i skuggan o blåsten är det minsann inte skönt. Fy ja. Tilda sover o jag slappar med kaffe o dator ett tag. I förmiddags var jag hos bästa Carro o fixa bryn/fransar. Köpte mig lite silkesdroppar till håret. Blir galen på kalufsen :-/ Sen åkte jag o hämta Tilda hos farmor o farfar o tog en kopp kaffe. Sedan for vi vidare till gammelmormor på lunch. Sen tog vi med oss henne o vi åkte o köpte blommor till morfar, blev 4, en från oss var, jättesöta rosa rosor... Sen åkte vi till honom med dom.. Lilla offen.. Han fattas oss... :-(

Ja o idag är det valborgsmässoafton.. Kvällen blir lugn.. Kanske att det blir att gå neråt o se elden.. Får se hur vi känner ikväll.. Kan vara lika skönt att vara hemma.. Johan ska ju iväg o jobba imorrn igen så några större utsvävningar blir det inte..

Hoppas ni får en mysig Valborg mina vänner ♥

Trött

Tilda sov i två timmar på eftermiddagen. Så trött var hon!! Jag gick o vänta på att hon skulle vakna så vi kunde åka till lekparken. Men när hon tillslut vaknat o ätit mellis tyckte jag det var för sent så vi åkte o handlade lite, oxå en höjdare tycker T! O sedan förbi gm o sa hej o mumsade på lite majskrokar i solen på hennes balkong!

Ikväll har vi lekt o busat o mormor o morfar var här o sa hej!

Johan jobbar, Tilda sover o jag är TRÖTT o ska slänga mig i soffan o slappa. Önskar jag hade någon tidning att bläddra i men glömde inhandla det när vi var o handlade så jag får väl ta någon gammal att bläddra i. Känns som att jag kommer somna ändå. Gäsp.

Imorrn ska jag till Carro o fixa bryn o fransar, skönt! Ska lämna T hos hennes farfar o farmor då! Sen blev vi bjudna på lunch hos gm men vi får se.. Hon mådde visst inte så bra ikväll så jag vet inte om vi vågar oss dit..

Godkväll o godnatt!

Öppna förskolan

Nu njuter en trött mamma av lite kaffe. Johan åkte precis till jobbet o Tilda sover gott efter en förmiddag på Öppna förskolan!! Kul att komma dit o möta söta barn o mammor! Så efter lite lunch somnade Tilda gott o jag hamnade här! Känner mig trött o seg. Ska ta o surfa runt en stund o sedan ska jag ta o röja i något skåp tror jag. Igår tog jag (och Tilda! ) en låda här med massa gamla garantier o bruksanvisningar o papper av alla dess slag! Jag slängade o Tilda la tillbaka så det var en riktigt röra ett tag! Sen får vi se om det blir att åka neråt o gå till lekparken hos mormor ett tag. Vi får väl se hur vi känner efter sömn o mellis! Måste ut ett tag iaf!! Ikväll kommer väl mormor o morfar o säger hejdå eftersom de far till moster ett par dagar!!

Hoppas ni har en mysig dag!