Dagens to do

Mitt Dagens to do var att göra färdigt tygtavlan till hallen.. Tror ni den är klar? Nej!! Jag har väl klippt ut tyget o strykt det men längre hann jag inte. Får hoppas jag kan få den klar imorrn för ikväll orkar jag inte!
Tyg; Ikea Stockholm i svart.
Här i hallen är det tänkt att den ska upp om den blir klar nångång ;-)

Dagens Tilda ❤Tilda skulle bara ha på sig sina solisar, trots brist på sol. haha! Bestämd ung dam det där ;-)

Men det är oxå riktigt kul att ha dom runt halsen.
Såhär gick hon omkring hemma innan vi åkte o tyckte hon var så fin. hihi!


Jennie; Kommer du ihåg att vi oxå gick såhär med solisar, varför? Vi lekte nåt speciellt..? Hjälp mig minnas!!

Lilla hjärtegryn som har varit på puss o kram-humör ikväll. Johan o jag har fått så mkt goa kramar. Fina unge ♥

Fredag

Så var det fredag o helg igen!! Det är ju det jag säger, veckorna bara försvinner!! Började dagen med ett möte ( som jag helt glömt bort att vi skulle ha idag ) Tror jag börjar drabbas av nån sommarglömska? Jaja, änsålänge håller jag reda på vad det är för dag iaf (nästan!!)

Sen efter lunch begav vis oss mot Söderköping o hade tänkt oss en eftermiddag vid kanalen o ströva omkring lite o käka glass på Smultronstället men icke.. När vi kom till sörping regna det o var inte alls gå-i-söderköping-väder så vi fortsatte in mot Norrköping o storhandlade på City Gross istället, köpte även med stolar hem till ma o pa så bilen var minst sagt full när vi åkte hem!!

Vi har käkat fredagmiddag = tacos o bara ligger o degar i soffan. Ska snart hämta mig lite glass o sedan ringa sytra mi.

Ses senare kanske!!

Kramis ♥