Flytt

Jaa det är vad dagarna består i, från morgon till kväll! Längtar tills allt är klart. Tills vi o alla saker är på ett ställe! Imorrn jobbar Johan heldag men jag o Tilda ska upp o fixa.. Ska försöka hinna med alla kläder i säckar... apuhhh.. Men gammelmormor är med o hjälper o leker ;-) Tack till alla nära som ställer upp o hjälper på alla sätt o vis, bär, kånkar, sågar, spikar, passar barn, leker, lagar mat o så vidare!! ♥

Näe nu ska jag ta o krya på ner i sängen ( =sängbottnarna på vardagsrummsgolvet!! ) o läsa lite..

Vi hörs snart igen!

Fredag

Hej o hå.. Godkväller o snart godnatt! En trött Emma som sitter här o har betalat lite räkningar o tänkte passa på att läsa lite bloggar!

Dålig uppdatering här de senaste dagarna. Men vi är uppe i flytten nu! Jippi. ÄNTLIGEN!! Blev lite tidigare så det är toppen!!

Startade igår.. Så jag har kånkat o kört kartonger o grejer för fullt... Har ont överallt. Men det är det värt!! Imorrn kör vi möbler! Så skönt när det börjar växa fram ett "hem"! Men vi bor där inte förens efter affären är klar på tisdag!

Ja annars har det väl inte hänt så mkt. Underbart väder ju!! Önskar vi kunde åka o bada men det får vi ta nästa vecka. Så snälla låt vädret hålla i sig! Så härligt med sol för allla fotbollstokiga ungdomar byn kryllar av nu på Nisse-cupen!!

Har MMS-bloggat lite men det har inte kommit fram ser jag nu. Tråkgit :-/

Hörde på radion i morse att King of pop, Michael Jackson är död.. Läskigt.. Pang bom bara sådär. Ja livet är oförutsigbart. R.I.P

Var rädd om er i sommarvärmen så hörs vi, kanske lite mer sällan nu innan allt är somvanligt igen, men snart så är jag back on track!


Godnatt på er! ♥

Onsdag

Redan onsdag. Veckorna går snabbt, snabbt. Tycker vi kan pausa lite här nu snart. Ha sommar, värme o ledighet länge :-)

Sol o sommar idag med. Ska ta o dammsuga av lite här, det är visning ikväll. Dom får ta det som det är, för det är kartonger o skit överallt. Men men.. Dom är väl mest intresserade av huset så det blir väl bara en snabbtitt här, hoppas jag. haha!

Håller på o tvättar lite, Tilda sover, Johan är hos pappa o jag väntar på ett telefonsamtal, hoppas det kommer idag men det kan bli imorrn med. Ska montera ner lite lampor idag, packa lite av sånt som ligger utspritt som vi ej behöver mer här. Måste kolla om det är några mer samtal vi måste göra. Eon ut - check. Eon in - check. Adrressändring - check. NT - check. Boxer - check. Telia - check. Är det nåt mer måtro??

Kanske skulle leta fram Tildas pool i packningen o ta med den till Tegelhagen o bada o leka idag. Är ju bara att bära den över gatan sen i helgen ju. Ja vi får se.

Näe nu blir det en kaffe, hänga tvätten o prata med Johan som snart kommer på "rast" (pappa hade nåt möte!) haha!

Ha en skön dag ♥