Lugna aktiviteter

Det tar på krafterna att inte göra någonting alls. Eller joo någonting har jag ju gjort men inget ansträngande precis. Men ändå är jag sååå trött ikväll så snart blir det sängen och Camilla Läckergs nya som Johan var o låna på biblioteket förut som jag väntat på i evigheter eftersom dom krånglat med min bokning hela tiden o nu fanns den inte ens kvar som bokning på mig.. som tur var hade en stående där så den fick han med sig hem!

Vi har haft en lugn dag. Mkt kramar o mys, mkt pixiboksläsning, tror hon går i mina fotspår där, jag älskade pixi-böcker. Sen har vi kollat på Pippi, Lotta och Madicken. Ritat o målat, lagat mat, jag har ätit men Tilda ville inte ha något. Joo fyra glassar har hon fått i sig o så lite dryck. Sen har vi tänt massa ljus o bara legat o myst i soffan. Mormor var här med ett krya-på-dig-kit. Lite smått o gott! Bla en hello-Kitty tidning att måla i, klistermärken, väska med spegel o kort. Tack kära momor ♥ Febern har legat runt 39 hela dagen. Antar att morgondagen kommer gå i samma anda som dagen!

Ha en bra kväll o på återseende!

NenniiiiiiiiPigg o full i bus igår innan febern kom som ett brev på posten.. Står här o ropar efter NENNNIII... Hon saknar sin moster mkt nu. Satt o ritade en teckning förut när pappa kom hem o lämna en sak. Då pekade hon på sin bild o sa; Till Nennie!!! Jaa.. Vi saknar dig kära moster/SYSTER! Jag längtar tills du kommer hit o stannar lääänge!!! Jag känner mig ensam utan dig! ♥


Måndag - vab


Tur att Johan köpte lite lektyr till mig igår. Har jag lite att bläddra i medans vi slöar i soffan och Pippi går varm på tvn. Känner att jag kan de där avsnitten nu ;-)

Måndag, ny vecka o egentligen jobbardag men det blev inte riktigt så. Blev en vab-dag för mig. Gårdagseftermiddagen spenderades i Gusum hos Lönngren/Gustafsson sedan for vi hemåt, stannade o handlade lite. Mormor o morfar titta förbi! Tyckte att T började gnälla lite o kännas lite seg o lite varm. Jomenvisst.. Pang bom, som ett brev på posten. 39 graders feber och det håller i sig idag med :-( Går ju feber på dagis, biverkan på sprutan..? Men näe jag tror nog jag hittat en annan orsak. Tänder. Kände att det var några på g längre bak och hon pekar på munnen när man frågar om hon har ont och vill absolut inte äta. Bara dricka. Vi har haft en lugn förmiddag, kollat på Pippi och suttit o ritat o målat. Sedan ville hon lägga sig vid halv 11-11 så hon sover sött sedan dess. Lilla hjärtat ♥ Önskar man fick ta febern o det onda så hon slapp.

Jaja.. Sitter här o försöker planera julklappsinköp. Inte lätt ju. Tänk att vi går in i December månad imorrn. Snart sitter vi här o det är julafton. Fort går det, jättefort. Ikväll ska Tildas kalender hängas upp. Får väl se hur det går med att ta ett paket om dagen ;-)

Vad önskar ni er i julklapp?

Kramis