Fredagen


Bus eller godis? Halloween i helgen. Ska ni klä ut er?!


Nu är snart fredagen slut. Vi har kollat på Idol o käkat tacos. En skön avslutning på denna fredag! Som vi har spenderat i Norrköping. Åkte i morse o kom hem framåt kvällen. Inhandlade lite smått o gott. Lite smått o gott i klädväg till T, En Dora-film!, såklart! Men jacka + termobyxor till T hittade jag inte så det får jag spana vidare på. Hon har ju overallen så det är ju ingen panik men jag vill hitta nåt o byta med o idag hittade jag inget som föll i smaken. Vi fick iaf med oss staket/grind hem att ha vid kakelugnen så nu blir det elda av. Mys!

Imorrn är det alla helgona, vi ska börja dagen med lunch o Gållösa.

Ha en fin helg!


Snart helg


Tilda gillar skor. Speciellt kul är det att gå med mammas på källargolvet där det klackar så fint ;-)

Nu är det snart dax att krypa ner o sova. Trött o seg. Denna förkylning är såå envis. Känns som den aldrig vill släppa mig. Tilda har klarat sig iaf. Skönt. *ta i trä!*

En lugn o skön dag har passerat. Johan o jag passade på att städa av medans Tilda var på dagis. Sen har Tilda o jag myst med syster/moster o Johan lekt med Ricke ;-)

Ikväll har vi bara tagit det lungt o imorrn startar vi helgen med en tur till Norrköping. Har en del saker vi måste inhandla. Hoppas på att hitta allt vi söker. Kommer vi ju säkert inte göra men hoppas kan man ju! Sedan tar vi HELG o hoppas på massa kul plus vila så att vi (läs jag!) orkar jobba på måndag.. Kul att jag har varit sjuk halva semestern då.. not!

Natti mina vänner!

En eftermiddag
Häromdagen tog vi med oss Jennie o visade henne vart vi brukar mata pippiiin!!
Det är så kul tycker Tilda!