Mitt i veckan dagen


Idag kom ett brev från försäkringskassan.
Havandeskapspenningbeslutet...

Godkväll i stugorna!

En trött Emma som sitter vid nätet lite. Väntar på att kaffet ska bli klart, blev så extremt kaffesugen helt plötsligt så nu bryggs en kanna! Är såå trött på kvällarna numera. Ingenting mot min förra graviditet då jag kunde lägga mig runt 18. haha. Men nu har man ju en liten att ta hänsyn till så det är inte att tänka på!

Idag på vår lediga dag har vi mest pysslat hemma. Varit lite ärenden o lek ute. Städat o fixat inne, varit ute i trädgården o lekt o pysslat. Ska bli såå skönt att altan snart är tillbaka så vi kan bosätta oss där ute!

Ajaj, det känns i hela kroppen att jag städat idag, kilona bara hoppar på mig ( eller hjälper jag till?!! ) o jag känner mig svullen :-/ Ska börja med järntabletterna idag med eftersom järnvärdet hade gått ner, blodtrycket var lågt det med men det är ju bättre att ha det så men då har jag ju en förklaring till mitt mående ibland!

Nu ska jag inta horisontellt läge i soffan med kaffekoppen o se sista delen av "Halv åtta hos mig".

Joo beslutet ja.. Det var positivt.. Från o med 12 Juni går jag hem för ett bra tag :-)


Kramar ♥

Tisdag


Tänk om man slapp räkningar ibland, vore inte fel ;-)

Tisdag o ledig dag. Så skönt. Det var behövligt då jag är såå trötter o kroppen behöver vila! Jobbarhelgen gick bra, bara man kommer dit o med goa arbetskamrater så går det bra! Kan inte fatta att det snart bara är en månad kvar för mig (om havandeskapet går igenom!) Det är såklart med blandade känslor man går hem då.

Igår var vi hos barnmorskan, de vanliga kontrollerna o allt såg bra ut. Vi lyssnade på det lilla hjärtat ♥ o det är så härligt med de små sparkarna o knuffarna jag får :-) Lilla Grynet, tiden går så fort så snart är du här hos oss ♥

Sen var det jobb för Johan o mig. Tilda var på dagis o blev hämtad av mormor o morfar o fick sen sova där i natt. Var så tomt efter henne när vi kom hem igår kväll men Tilda saknade inte oss, hon har det så bra hos mommo o apo o spelade bus o var på sitt solskenshumör ♥ Härligt! Men i morse vid 6-tiden knackade hon på dörren då mormor o morfar skulle iväg o jobba sen! Vi tog en lugn morgon, Johan gick till jobbet o Tilda o jag begav oss mot Öppna föskolan men när vi kom dit var det stängt så det blev inget. Tilda blev så ledsen när vi inte gick in. Men vi tog en förmiddag i lekparken nära gammelmormor o avslutade med lunch där då även pappan kom o käkade med oss ♥

Nu sover lillhjärtat, jag har betalat räkningar, allt lika kul. Tänk om man slapp att betala dom ibland, sisådär varannan nånad. Det skulle inte vara så dumt! Jag har dock inte fått min lön än, bara ob från kommun men inget från vår nya arbetsgivae men det är visst på g så jag hoppas vi får dom snart!

Nu ska jag ta en påtår o vila en stund i soffan innan Tilda vaknar o det är full fart igen! Tror vi ska ta en tur ut igen. Kanske en promenad o lite mer lekparkslek, gäller att passa på när det är fint ute! Pallar inte höfterna får väl Tilda dra mig i vagnen ;-)

Ikväll är det ett besök hos de kära hemmafruarna som gäller men vi hörs mina vänner!

Stor kram ♥