Måndag igen


Den godaste fikan du kan tänka dig ;-)

Hösten är här? Idag känns det som höst i luften tycker jag o snart går vi in i september månad.

Dagarna o veckorna bara flyger fram. I fredags blev vår lilla tjeja två veckor! På onsdag börjar Johan jobba igen efter sina pappadagar. Kommer bli tomt o full fart för mig ;-) Bara att hinna klart med allt morgonbestyr o vara på dagis klockan 9 kommer vara ett projekt i sig. haha!

Idag har vi startat veckan med att lämna Tildisen på dagis o så en promenad till bvc för vägning o mätning på Alice o nu är J iväg o fixar lite o jag har precis druckit två stora koppar kaffe, var såå sugen o snart vaknar nog lillan o det är dax att krypa upp i soffan för lite mat!

Igår var Schröck/Gudjonsson här så vi firade lite födelsedagsbarn o så. Alltid trevligt! Sedan gjorde Johan goda smoothies som vi åt medans vi kollade på film o bara tog det lungt. Och vi lyckades hålla oss vakna hela filmen färdigt denna gång. haha!

Hoppas ni har det bra!

Återkommer nog mer o mer till bloggvärlden vartefter!

Kram  

12 dagar


Första mötet med storasyster  
Alice  

Läänge sedan
jag vet.. Hinner inte alls med dator/blogg numera.. Men nu tänkte jag skriva några rader iaf!

Idag är vår lilla Alice tolv dagar. Tolv dagar sen hon kom till oss den där fredagsmorgonen! Mer om den morgonen en annan dag!

Tiden rusar på o jag tycker vi inte hinner ett dugg. Men vi myser, slappar, leker, äter! Idag började storasysterdagis efter sitt sommarlov o ledighet! Så de dagar hon ska vara där får jag lite tid för annat som oxå måste göras o Tilda får komma ut o träffa andra barn o leka! Känns bra för amning o sånt tar ju mkt tid i början o då får man ju lätt dåligt samvete för henne men nu är det skönt för Johan är ju fortfarande hemma med oss!

Annars flyter allt på o vi mår bra. Eller jag har haft lite mjölkstockning o hög feber men nu känner ja mig bättre igen! Hade aldrig det med Tilda men nu vet jag hur det känns oxå :-/ Alice är en nöjd bebis o sover gott dag som natt!

Idag åker moster hem som vi fått haft här ett tag :-( Kommer bli så tomt. Saknar henne redan :-(

Nu är det visst matdax! Sedan ska älsklingen o jag äta lite lunch o snart är det dax att hämta lillhjärtat!  


Stor kram o vi hörs!  

Nu är vi fyra ♥

Vår älskade lilla Alice kom till världen fredagen den 13 augusti 09.34. 3810 gram o 50 cm  
Allt gick snabbt o lätt o vi mår bra allihop!

Hinner inte med dator o blogg just nu, dagarna bara rusar iväg o jag tycker inte jag får nåt gjort! Men så är det ju i början. En ny människa att lära känna, en storasyster att ta hand om o nya rutiner ska skapas. Men vi är en lycklig familj på fyra som njuter av denna första tid vi har tillsammans alla fyra.

Tack till alla för alla grattishälsningar  

Vi ses vartefter!

Stora kramar från oss