Lördag


Tilda fick lite presenter från stan igår. Bland annat lite lego o så denna Pippi-peruk som genast blev en favorit :-)


Gårdagen, En bra fredag som försvann i ett nafs. Var i stan. Handlade lite smått o gott. De mobilerna vi ville ha fanns inte inne så vi beställde på nätet när vi kom hem så om några dagar kommer dom. Kände mig yr, trött o ont i skallen igår kväll så jag somnade efter "På spåret" och vaknade i morse trött men ändå piggare!

Denna kalla lördag, termometern visade -23 grader i morse, har spenderats på jobbet 7-14 o sedan hem o sa hej till Johan som begav sig till jobbet o jobbar 14:30-21. Tilda o jag gick till mormor, morfar o Nenni o fika, käka o lekte. Tilda har varit på världens solsken, mys o bus humör :-) Härligt! ♥ Sen när hon skulle lägga sig fick hon för sig att hon skulle lägga sig i våran säng o det har hon aldrig gjort innan. Men jag tänkte att hon kan väl få sova där så jag stoppade om henne. Sen skulle jag sätta mig o kolla på tv o käka lite kvällsmat o när jag gick från köket fick jag se någon stå o skratta i dörröppningen. Så där försvann min tv-kväll och kvällsmat. Tilda kom o skulle se Dora o käka min kvällsmat men efter det ville hon lägga sig.. I vår säng.. Jag undrade varför hon helt plötsligt ville lägga sig i den sängen o då visade hon att man såg månen från fönstret.. Då kunde hon ligga o titta på den innan hon somnade. haha. Hon tycker om att kolla på månen, lilla gumman!
Nu sover hon sedan ett tag tillbaka o jag iväntar Johan som snart kommer från jobbet.
Imorrn är det jobb igen. Jag går delad tur o Johan går en heldag. Så imorrn bitti får Tilda bege sig några hus längre bort på gatan ;-) Då blir det att gå upp tidigt för moster o co ;-) Tack för ni finns!


Hoppas ni har en bra helg ♥

TorsdagTilda på vår förmiddagstur!
Nu är kopporna torkade, så skönt så!Tilda med Jennies gamla tofflor. haha. Dom är så roliga att gå i! Jag hade ett par rosa men dom ser inte ut att finnas kvar!

Snö snö snö... Det bara snöar o snöar.. Det har kommit en hel del sen igår. Vi som inte hade något innan ;-) Eller?! Nu får det räcka! Jag tycker det är mysigt att vi haft en snörik vinter o en vit jul MEN nu vill jag ha vår! Smält smält snälla snö!

Just nu lagar Tilda o Johan middag o jag sitter o tittar på. Dom är för söta :-)

I förmidags tog vi pulkan o gick en promenad o gick till gammelmormor på en kaffe. Nerför gick bra men hem igen var tuungt! Sen har vi varit hos Nenni på god lax-lunch o så blev det en promenad till Karbasen o mötte upp Johan när han slutade jobbet.


Imorrn ska Johan o jag fara till stan en sväng. Ska ta ut oss varsin ny telefon o fixa lite ärenden o så. Känner för att hitta lite vårnytt till hemmet om det kommit in i butik! Tilda ska vara hos moster o mommo o leka sålänge så då kan man gå o titta i lugn o ro ;-)


Ha en fin kväll ♥Halva veckan

Halva veckan gar redan gått. Tiden springer på. Ute vräker snön ner :-( Fy. Skulle egentligen åkt till Norrköping o Kontaktlinskliniken idag men avbokade tiden pga av varningar. Skönt var det!

Så vi har haft en hemmadag o fått mkt gjort. Städat hela huset. Så nu är det färdigstädat, tvättkorgen är tom o nya färska tulpaner står på bordet :-)

Ljusen är tända, jag sitter o inväntar halv 8 hos mig och ska ta mig en kopp te o bara koppla av ikväll!

Jennie var förbi på fm o sa att hon o mamma skulle ut o käka sallad idag o jag blev så sugen att hänga på så Jennie, mamma o jag tog en lunch på "Lilla Blå", mixa din egen sallad. Gott :-) Träffade på min vän Elin med stora magen där o nu är det nääära. Mysigt :-)

Annars har veckan innehållit mest jobb. Jobbade i måndags o igår var det utbildningen hela dagen. Demensutbildning med bästa Bertha! Tar igen de gånger jag missade när jag var mammaledig. Upptäckte efter några minuter att jag redan hade den biten som var igår men det gör inget. Hon är så bra. Vi hade en större utbildningen än dom som går nu så vi hade räknat fel på gångerna lite så jag hade visst bara missat en del.

Två lediga dagar sedan är det jobbarhelg!

Ha en bra kväll ♥