VintertidGomorgon vintertid!
 Ni har väl inte glömt klockorna i natt? En timme bakåt ska vi! Vi har en lugn o skön morgon. Johan har gått till jobbet, Tilda tittar på Madicken och lilla Alice ligger i gymmet o pratar o sprattlar! Nu ska jag dricka upp kaffet sen ska nog Alice o jag göra Tilda sällskap framför Madicken en stund innan vi tar tag i dagen!

Trevlig söndag på er!

Kram

Så mycket bättre


Nu ska ljusen tändas o jag ska krypa upp i soffan!


Godkväll denna lördagskväll! Barnen sover, sambon jobbar o jag får lördagsmysa för migsjälv :-( Ska snart ta o krypa upp i soffan o kolla på "Så mycket bättre". Spelar in o väntar en stund så man slipper reklamen. Toppen!

Igår kväll blev det grillad kyckling till fredagsmiddag, gott, smakade sommar! Sedan somnade vi i soffan somvanligt när vi fredagsmyser. haha!

Idag började vi dagen med en promenad till viken. Tilda köpte lördagsgodis o så lekte vi en sund på lekparken. I eftermiddag när Johan gick till jobbet tog vi andra en sväng till Gållösa för lite fika o lek!

Just det, glöm inte att ställa om klockorna ikväll. Sommaren är bakom så vi flyttar tillbaka en timme! Måste nästan skriva en lapp så vi inte glömmer det sen för då får ju Johan gå en timme tidigare till jobbet o det skulle ju inte vara så kul!

Hoppas Du har en fin lördag!

Kram

Det går fort


Älskade unge vad du växer! Det går så fort. Snälla stanna tiden lite!

Härliga fredag! Vi startade dagen 05 när minihjärtat vaknade! Trodde hon skulle vakna i natt för hon somnade runt 19 igårkväll men inte då, hon sov sött o vaknade först vid 05. Skönt!

Alice o jag har gått en promenad efter dagislänning o sedan har vi bara myst i soffan. Nu tar hon sig en lur o jag tar mig lite fika o en stor kopp kaffe! Har precis bokat in oss på babysim till våren. Ska bli mys! Hoppas Alice gillar det lika mkt som Tilda. Inte helt fel att stiga ner i det 34gradiga vattnet! Fanns tyvärr bara tisdag o onsdagsgrupper i vår o onsdagen är det ju Öppna förskolan så vi får nog ändra Tildas dagistider o gå tisdagar.

Alice o jag lekte på golvet förut o jag la henne på magen o vips så vände hon sig till rygg. Jag blev helt paff.. Redan? Hallå!! Vart tar min bebis vägen? Väde henne tillbaka på mage o hon gjorde det igen, från mage till rygg! Brukar dom inte börja med rygg till mage? Har för mig Tilda gjorde det iaf! 
Minihjärtat

Nu ska jag plocka lite här, dricka ännu mera kaffe o bara njuta! Det är fredag mina vänner! Ikväll blir det fredagsmys i Tegelhagen. God mat, kanske lite godis o Idol 2010.

Ha en fin dag!
 
Kram