Godnatt

Tittar in en sväng innan det är dax att krypa ner. Är trötter :-O

Igår blev det visst inget bloggande. Johan fick hoppa in o jobba så det blev ingen skogspromenad men det får bli en annan dag. Vår granne kom med fina presenter till tjejerna! Annars gjorde vi nog inte så mkt.

Idag har T varit på dagis. Alice o jag var på bvc o så stannade vi på ÖF en stund o tog en kaffe! Ikväll har Johan varit på föräldramöte o jag var hemma med barnen. Johanna kom förbi o pratade o tog en kaffe. Största kramen till henne

Näe nu går ögonen snart i kors. I morgon blir det upp tidigt o fixa oss för vi ska till ViN på hörselkontroll med Alice. Tilda ska leka med farmor så vi ska passa på att stanna o göra stan en stund. Lite kläder till barnen o så höst o vinterskor till Tilda ska inhandlas om vi hittar något som passar.

Godnatt & Sov gott mina vänner!

Måndagskvällen


Tildas nya grej är klistermärken :-) Hon klistrar o flyttar o pillar o plockar.
Får bli en del pyssel i julklapp tror jag! Snart dax att allvarlit börja fundera på vad tomten ska komma med till alla nära & kära. Älskar att köpa o ge julklappar!

Nu har vi kickat igång nya veckan o måndagen är snart slut. Vi startade veckan med jobb för storhjärtat o dagis för lillhjärtat. Jag o minihjärtat tog en kort promenad i det blåsiga höstvädret o sedan hälsade vi på mormor o tog en kaffe. Sedan gick vi hem o myste lite, beställde kläder från h&m o plockade lite.

I eftermiddag blev vi bjudna på våfflor på gammelmormor sedan har vi mest myst med våra små
Johan o Tilda var ute o lekte ett tag medans Alice o jag hade matmaraton i soffan!

I morgon är vi lediga alla fyra o hoppas på en fin höstdag för då kanske det blir en skogspromenad med en fikakorg under armen.

Brasan är tänd o snart blir det Idol o en hallonsmoothie.

Stor kram

Söndagsmys


Våran fina Alice. Så älskad från första stund.
Så lik sin syster. Om inte Tilda haft sitt "pussmärke" hade det varit svårt att se skillnad.

Så var ännu en helg till ända. En riktig kall o grå höstdag är snart slut. Johan for till Norrköping med sina föräldrar på förmiddagen o när dom kom hem fikade vi allesammans hos mamma o pappa o sedan har vi lekt o busat o nu sitter Tilda o kollar på en matinéfilm hon fick från stan. Nils Karlsson Pyssling o så en film som Jennie o jag tyckte så mkt om när vi var små, Något levande åt lame Karl. (Kommer du ihåg sis?!)

Imorgon tar en ny vecka fart. En vecka med lite smågrejer på schemat. Vi startar veckan med jobb för Johan, dagis för Tilda o vad jag o Alice ska göra har vi inte riktigt bestämt men jag tror det blir en promenad o så ska jag nog gå en sväng till Inredet o kolla om det finns något kul, har ju flera presentkort där så lite höstnyheter till hemmet vore inte fel!

Nu ska det bli bad för Tilda o jag ska sätta upp ett par gardiner. Sedan blir det söndagsmys framför tvn.


Hoppas ni haft en bra helg