Valborg

 
Vår eftermiddag igår. Tilda skulle bara ha med sig sin (min gamla!) kamera.
Hon såg ut som en turist och tog kort på allt o alla ;-) Älskade sötungar!


Godförmiddag denna Valborgsmässoaftons lördag! Vår dag startade kvart i 5 då lillhjärtat slog upp sina blå. Gäsp! Hon är ju så trött på kvällarna o somnar runt 18-tiden så det är klart att hon är pigg efter 11 timmars sömn. Men mamma o pappa var inte alls lika pigga, gjorde några försök att få henne somna om hos oss men så mkt mer sömn vet jag inte om det blev men hon fick ligga kvar till 6 tiden iaf! Själv somnade jag om medans Johan o barnen gick upp o åt frukost. Tur en av oss är lite mer morgonpigg än den andra iaf! Sedan har det varit en lugn morgon här med lång frukost, nt o p4! Nu sover minihjärtat o de andra är ute, själv tömmer jag kameran o ska lägga alla bilder på minnet för datorn måste tömmas.

Igår blev det lite bröllop när vi käkade lunch. Tilda tyckte det var spännande och frågade hela tiden; Gifter dom sig nu? Och nu med? Nu oxå? Ska hon dansa med prinsen snart? Och sen ska alla hjärtan fröjda sig. haha! Hon tänker nog på sin Törnrosa teater.  Kate var iaf jättevacker tycker jag men jag tycker man kände mer kärlek när V & D gifte sig. Efter lunch gick vi en promenad till lekparken o sedan tog vi mellisfika hos gammelmormor där Alice upptäckte att man kunde ligga på balkongen o spana på bilar. Tilda gjorde exakt likadant när hon var liten o kunde ligga där o titta hur länge som helst!

När vi kom hem tog barnen ett bad o sedan var det middag repektive gröt o sedan somnade de sött. Johan o jag hade fredagsmys framför "Talang" med tacos o fredagsgodis!

Idag ska J iväg med R en sväng, i eftermiddag blir det eventuellt fika med vänner annars blir det en lugn Valborg. Utelek för hela slanten! Ingen eld i viken och vi hade nog inte tänkt gå iaf, brukar vara så sent o med tanke på våra kvällströtta barn hade det nog inte varit någon mening iaf.

Hoppas Du får en fin Valborgsmässoafton!

It´s Friday...


Mini plockar vitsippor!

It´s FRIDAY mina vänner! Jag sitter o dricker kaffe, mumsar i mig mormors hemmagjorda skorpor som är farligt goda. En burk är nu slut.. ojdå ;-) och slökollar lite på "Royal weddning". Undrar hur hon kommer se ut?!
Min lilla goding sover o de andra två godningarna är på jobb respektive fsk.

Jag har plockat med lite tvätt o bara tagit det lungt här på förmiddagen. När jag hämtat Tilda o vi käkat lunch ska vi nog ta o ge oss ut på en promenad.

Hoppas Du får en fin fredag, den sista i april!

Kramar!

Torsdagen 28 april

 
Jag älskar denna årstid när allt verkligen exploderar.

28 april. Herregud. Bara några dagar kvar sedan går vi in i maj månad. Tiden bara springer iväg.

Torsdagskväll
i Tegelhagen. Johan o jag har precis legat i soffan o kollat ett avsnitt av "Tre Kronor". I morgon ska vi börja på säsong fyra. Nostalgi! haha!

Igår blev det inget bloggande från mig. Tilda var på fsk. Alice o jag tog oss en tur till Öppna förskolan. Mysigt somvanligt. Sedan var det dax för den sedvanliga onsdagslunchen hos gammelmormor och efter det hade jag tänkt att åka hem o få lite gjort men Tilda ville gå promenad o gå till lekparken så sagt o gjort, så fick det bli. Vi spenderade eftermiddagen ute på vift o hämtade sedan upp pappan efter jobbet. Sedan kom bästa J hit på middag o en pratstund. R låg hemma med migrän stackarn :-( Tack för mysiga timmar vännen!

Idag veckostädade vi på förmiddagen och i eftermiddag har min fina styrt hemma med ditten o datten medans flickorna o jag tog en tur till öppna förskolan. Det var två trötta prinsessor som somnade klockan 18, ja Tilda somnade nog kvart i till o med så vi har haft några egentimmar ikväll, det behövs. Vi har fixat veckohandling o styrt med tvätt, tog precis in en torr tvätt som hängt ute. Var bara tvungen att borra näsan i det. Finns det någon ljuvligare doft? Vi har hunnit med lite god mat o soffmys framför tre kronor oxå. Värdefulla timmar såhär på kvällen.

Nu ska jag plocka det sista här sedan ska jag krypa ner i en renbäddad säng. Härligt! Då sover man gott!

I morgon är det fsk för T, jobb för J, A o jag ska fixa lite hemma innan vi tar helg o inleder det med fredagmys o tacos ;-)

Fridens liljor! (som käraste morfar alltid sa.... )