Sista dagen i augusti 

 
En eftermiddag/kväll hos bästa Rickhard & Jenny då vi firade Rickhards födelsedag lite i förskott. Jag behöver väl inte säga att våra barn älskar AckeNenny?!

Onsdagskväll, den sista dagen i augusti är här. Kan ni tänka er att sommaren är över o nu går vi in i hösten med stormsteg. Hur fort gick inte den här sommaren? Vips så var den över!  Vi har landat i soffan, jag o min andra hälft. Vi har ätit lite kvällsfika och nu ser Johan en film o jag har datorn i knät o surfar runt en stund. Läser favoritbloggarna, kollar mail, fejjan o så vidare. Jag är inte alls på topp ikväll. Har sådan värk i tanden så jag får nog ta mig i kragen o ringa o fixa en tid så vi får bestämma hurvida det ska bli operation eller inte. Puhh. Vill inte!!

Idag har Tilda varit sina timmar på förskolan, hämtade en gnällig Tilda som efter lite lunch hos gammelmormor piggnade till. Vi uträttade lite ärenden o sedan pysslade Tilda o jag lite medans Alice sov. La pussel (99!! bitar) och så satt Tilda o skrev namn o jag bara imponeras på hur mkt hon kan. Vart lär hon sig allt? Hon vill sååå mkt, är så intresserad o lättlärd. Hoppas det håller i sig!

Ikväll tittade bästa Ricke o Jenny förbi en snabbis. Barnen blir så glada, ja vi med såklart!! Ser fram emot en lördagskväll tillsammans med dom efter dopet på lördag!

I morgon bllir det att städa av lite på förmiddagen o så blir det kanske en tur till Öppna förskolan på eftermiddagen. Vi får se vad vi känner för.

Nu blir det lite alvedon o sedan försöka sova.

Må gott! /Emma

Badtisdag


Tildipildi, i pyjamas o arbetshandskar (läs fingervantar med hjärtan på!), hjälper till att köra ved. Hon älskar när hon får hjälpa till, spelar ingen roll med vad, bara hon får hjälpa till.

Tisdagskväll i soffan. På tal om tisdag, när börjar Desperate Housewives igen? Sitter här med kopp kaffe o slötittar på tv. Mina små sover o min stora är iväg o hjälper en kompis lite.

Idag startade dagen med en tur till Norrköping o Tummelisa babysim. Alice kände genast igen sig o sprang till glasdörrarna o tittade på poolen o sedan ville hon bara i! Härligt! Var så skönt att stiga ner i det varma vattnet o busa, simma och mysa med lillan en halvtimme! Morfar hämtade Tilda på dagis, det gillar hon! - Morfar kan hämta mig i morgon med va?! Sedan hade vi planerat en cykel/promenadsväng på eftermiddagen, hela lilla familjen, men näe regnet har fallit från skyn. Så vi blev hemma på barnens rum. Lek o bus. Tilda har lagt pussel, hon är suverän! Sedan kom Mia o lämnade sina tre prinsessor här. Så vi fick äran att vara barnvakt en stund. Så det var full rulle här ett tag, en 08a, en 09a, en 10a och två 11or ;-) Så där fick vi testa på livet som fembarns o tvillingföräldrar en stund. Det gick bara bra, vi är ett bra team vi, min Johan o jag!

I morgon är det redan onsdag o mittiveckandagen. Vad fort tiden går. Inte klokt. Nu har jag dessutom skickat in barnomsorgsansökan till Alice o satt ett datum när jag ska börja jobba. Då kommer tiden gå ännu fortare. Även om jag kan längta efter jobbet, arbetskamraterna o gamlingarna så vill jag inte att den här underbara tiden (som är så kort!) ska gå såå fort. Men sen är det ju så sant som det är sagt, var tid o var episod i livet har sin charm!

Vet inte vad vi ska göra med mittiveckandagen i morgon. Öppna förskolan är inställt :-( Kanske får bli en promenix istället. Vi får väl se vad vi känner för!

Nu säger jag Godnatt o sov så gott!

Kram

Tandvärkpunktnu


Prinsessorna Larsson på Alice födelsedag 13 augusti! Behöver jag säga vem lillasysters största idol är? ;-) ♥

Godkväll i stugorna! Sitter framför datorn en stund innan jag ska lägga mig på bästa armen o fortsätta se Irene Huss vi börjde se igår. Känner mig inte på topp ikväll, tandvärk som heter duga. Dumma ( en hel rad med svordomar ) tand. Får nog bli att ta bort den för nu har jag ont mest hela tiden. Ska ju ändå till tandläkaren här vartefter o laga den där lagningen som det alltid blir frakturer i så jag får väl höra då hur vi ska gå vidare. Suck. Jag som verkligen inte är ett fan av tandläkare... Men men.. Vi får väl se vad hon tycker o hur mkt kalaset skulle gå på. Suck igen.

Näe nu ska jag inte klaga mer ikväll, jo lite till, det väääärker! haha! Nu så!

Annars då? Jo Tilda var back on track på dagis idag. Sedan har dagen bara försvunnit. Ikväll var Johan på träning o vi tjejer gick bort till mormor o morfar en sväng så vi satt allihop på deras köksgolv o lekte med barbie. Kärlek! ♥

I morgon är det dax för babysim på Tummelisa. Mys mys! Får se vad Alice säger att vara tillbaka där!? Vår lilla fisk :-) På kvällen blir det fullt hus, då ska vi vara barnvakt!!

Hoppas du har en bra start på veckan! Tänk på torsdag går vi in i september. Snart är hösten här på riktigt! Rätt mysigt ändå! Fina färger, tända ljus o härliga svala promenader, både jag o Johan älskar höstpromenader. Kommer ihåg när Tilda var liten o vi var så duktiga o gick varje ledig morgon/förmiddag vi hade ihop! Kanske ska återuppta den tradtionen?

Mot soffan, armen o filmen!

Kramar ♥