Badtisdag


Tildipildi, i pyjamas o arbetshandskar (läs fingervantar med hjärtan på!), hjälper till att köra ved. Hon älskar när hon får hjälpa till, spelar ingen roll med vad, bara hon får hjälpa till.

Tisdagskväll i soffan. På tal om tisdag, när börjar Desperate Housewives igen? Sitter här med kopp kaffe o slötittar på tv. Mina små sover o min stora är iväg o hjälper en kompis lite.

Idag startade dagen med en tur till Norrköping o Tummelisa babysim. Alice kände genast igen sig o sprang till glasdörrarna o tittade på poolen o sedan ville hon bara i! Härligt! Var så skönt att stiga ner i det varma vattnet o busa, simma och mysa med lillan en halvtimme! Morfar hämtade Tilda på dagis, det gillar hon! - Morfar kan hämta mig i morgon med va?! Sedan hade vi planerat en cykel/promenadsväng på eftermiddagen, hela lilla familjen, men näe regnet har fallit från skyn. Så vi blev hemma på barnens rum. Lek o bus. Tilda har lagt pussel, hon är suverän! Sedan kom Mia o lämnade sina tre prinsessor här. Så vi fick äran att vara barnvakt en stund. Så det var full rulle här ett tag, en 08a, en 09a, en 10a och två 11or ;-) Så där fick vi testa på livet som fembarns o tvillingföräldrar en stund. Det gick bara bra, vi är ett bra team vi, min Johan o jag!

I morgon är det redan onsdag o mittiveckandagen. Vad fort tiden går. Inte klokt. Nu har jag dessutom skickat in barnomsorgsansökan till Alice o satt ett datum när jag ska börja jobba. Då kommer tiden gå ännu fortare. Även om jag kan längta efter jobbet, arbetskamraterna o gamlingarna så vill jag inte att den här underbara tiden (som är så kort!) ska gå såå fort. Men sen är det ju så sant som det är sagt, var tid o var episod i livet har sin charm!

Vet inte vad vi ska göra med mittiveckandagen i morgon. Öppna förskolan är inställt :-( Kanske får bli en promenix istället. Vi får väl se vad vi känner för!

Nu säger jag Godnatt o sov så gott!

Kram
1 Anonym:

skriven

Älskade TIldisen. Billig arbetskraft :) Sötis. Längtar efter dem nu. Speciellt när det svider lite. Ring mig om du har tråkigt. Jag är hemma till halv 1. Puss puss. Love!

2 Jenny:

skriven

Hon är så duktig Tildisen!! haha som sagt billig arbetskraft. KAn se Alicen framför mig i badet... Tjohoo.... Kul!!



KRAM KRAM!!!!!

Kommentera här: