Tandvärkpunktnu


Prinsessorna Larsson på Alice födelsedag 13 augusti! Behöver jag säga vem lillasysters största idol är? ;-) ♥

Godkväll i stugorna! Sitter framför datorn en stund innan jag ska lägga mig på bästa armen o fortsätta se Irene Huss vi börjde se igår. Känner mig inte på topp ikväll, tandvärk som heter duga. Dumma ( en hel rad med svordomar ) tand. Får nog bli att ta bort den för nu har jag ont mest hela tiden. Ska ju ändå till tandläkaren här vartefter o laga den där lagningen som det alltid blir frakturer i så jag får väl höra då hur vi ska gå vidare. Suck. Jag som verkligen inte är ett fan av tandläkare... Men men.. Vi får väl se vad hon tycker o hur mkt kalaset skulle gå på. Suck igen.

Näe nu ska jag inte klaga mer ikväll, jo lite till, det väääärker! haha! Nu så!

Annars då? Jo Tilda var back on track på dagis idag. Sedan har dagen bara försvunnit. Ikväll var Johan på träning o vi tjejer gick bort till mormor o morfar en sväng så vi satt allihop på deras köksgolv o lekte med barbie. Kärlek! ♥

I morgon är det dax för babysim på Tummelisa. Mys mys! Får se vad Alice säger att vara tillbaka där!? Vår lilla fisk :-) På kvällen blir det fullt hus, då ska vi vara barnvakt!!

Hoppas du har en bra start på veckan! Tänk på torsdag går vi in i september. Snart är hösten här på riktigt! Rätt mysigt ändå! Fina färger, tända ljus o härliga svala promenader, både jag o Johan älskar höstpromenader. Kommer ihåg när Tilda var liten o vi var så duktiga o gick varje ledig morgon/förmiddag vi hade ihop! Kanske ska återuppta den tradtionen?

Mot soffan, armen o filmen!

Kramar ♥
1 Cissi J:

skriven

Tänker på dig o hoppas tandvärken försvinner.

Kram

Kommentera här: