Storasyster & Lillasyster
Storasyster och lillasyster tröjor från "Liten Jag" låg i två av julklappara från Lena!

Så har ännu en vecka startat. Januari måndads sista dag börjar lida mot sitt slut. I morgon går vi in i Februari. Sakta men säkert närmar vi oss våren. Oh vad jag längtar efter att få ta bort alla vinterkläder o fram med vårjackan o lätta skor! Vi startade veckan med att lämna Tilda på dagis o Alice o jag tog oss en promenad. Solen började titta fram så jag tänkte vi skulle få en skön promenad i solen men så fort vi började gå försvann den o det var kallt o blåste. Burr. Men skönt att röra på sig lite.

I eftermiddag sov båda tjejerna middagslur så jag passade på att "bara vara". Några koppar kaffe o slötittande på tv blev det. Alla todos fick helt enkelt vänta. Men snart måste jag ta mig i kragen o börja bocka av på den listan, som växer o växer!

I morgon är det inget babysim då A-S är på semester så jag funderar på om Alice o jag ska ta oss en tur till Öppna förskolan när Tilda är på dagis. Vi får se vad vi känner för imorgon!

Nu ska jag iaf plocka lite, det eviga plockande, och sedan blir det "Familjen Annorlunda".

Stor kram ♥

Söndag

 
Tilda bakade chokladkaka till pappa tidigare i veckan!


Det var hon som garnerade o gjorde fint hjärta ♥

Söndagskväll i Tegelhagen. Johan är iväg o hämtar pizza som vi ska mumsa på till underbara "Solsidan", vi orkade inte laga någon middag ikväll så vi kör hämtmat! Kan vara gott ibland!

Idag har jag storstädat, jagat dammråttor o tvättat ett antal maskiner tvätt. Johan tog med sig barnen bort till mormor o morfar när han skulle fortsätta måla där så jag dunkade musik o städade för fulla muggar här. Så skönt att få städa utan "hjälp". Tack för barnvaktshjälp! Så nu är hemmer nystädat, färska tulpaner i vasen o ljusen tända så med gott samvete ska jag slå mig ner i soffan o njuta. Hade egentligen velat ta en promenad i det fina vårvädret idag men städningen var nödvänlig o eftermiddagen spenderades såklart framför handbollen men barnen har varit på påmenad, som Tildasäger, o fått vårsol på sig så det är ju huvudsaken. Alice o jag ska ta oss en långpromenad i morgon efter dagislämning tänkte jag så jag hoppas på sol då!

I morgon får vi in i en ny vecka igen. Sista dagen av Januari o snart är Februari här. I veckan kommer käraste syster hit några dagar. Jag längtar!

Hoppas Du haft en bra helg!

Tropicarium

Javisst var det till Tropicarium i Kolmården som vi skulle till igår! Vi hade en jättemysig dag! Tilda tyckte det var jättekul med alla djuren, hon pratar mkt om det o frågade förut om vi inte kan åka till djuren snart igen så det är ju ett bra betyg! Det är ett tips att åka såhär när det är lågsäsong för det är inte alls mkt folk. Ibland kan man vara där ensam berättade tjejen i kassan o när man är på djurparken så orkar man oftast inte med Tropicarium oxå. 

Efter några timmar där åkte vi till McDonald´s för lite mat innan vi åkte hemåt. När vi precis kommit hem ringde Elin o frågade om vi ville komma o äka tacos o självklart ville vi det så spenderade fredagskvällen hos kära Johansson/Pettersson med god mat, massa bus o lek o trevligt sällskap! Tilda o Algot busade för fullt så idag har vi haft en seg Tilda här hemma. haha! Men en toppenfredag hade vi iaf, mer sånt! Hängde inte riktigt med i handbollen i allt lek o bus men de är duktiga våra Stola Boys även om det inte gick hela vägen denna gång men dom är unga o har många år framför sig. Nu laddar vi om till söndagens match!

Idag har vi varit trötta o sega allihop. Johan har målat tak hos mamma o pappa. Vi andra gick en promenad neråt vika o handlade lördagsgodis o sedan har Lena varit här med juklkappar o födelsedagspresent till mig. Jättejättefina grejer! (Alldeles för mkt) Tack kära, du känner mig verkligen!

Nu läser Johan o Tilda godnattsaga o sedan ska Johan o jag krypa upp i soffan o börja kolla på Tre Kronor boxen vi lånat av vänner. Nostalgi!  

Trevlig lördagskväll!