Glass o plask
Min lilla linslus. Mammas lilla tjej har helt plötsligt blivit så stor. Tre år, herregud! ♥

Sitter ute på altan. Det är hett, hett, hett! Men jag gillar det! Är det sommar så ska det vara sommar! Ska visst bli sämre väder? Vill inte, vil linte! Det är ju Nils Liedholm cup här i helgen o för deras skull önskar man ju fint väder.

Vi hade en lugn o skön förmiddag. Tilda o jag bakade lite mer kladdkakemuffins medans lillasyster tog sin förmiddagslur. Sedan var vi ute en sväng innan vi for till gammelmormor för lunch o sedan vidare mot viken o där mötte vi även mormor o morfar som följde med o käkade lite glass!

Nu sover Alice eftermiddagsluren, Tilda plaskar i en balja vatten o busar runt här o jag ska fixa mig en kopp kaffe o bara sitta o njuta en stund. När J komer hem ska jag sätta fart o röja inne, det behövs när man springer ut o in! 

Hoppas Du har en fin torsdag!  

Kramar ♥

Godmorgon!
Såhär ser det ofta ut på morgonen hos oss. Medans Tilda o jag äter frukost röjer Alice gärnet. Sötnosen! ♥

Godmorgon torsdag! Frukost o mys med tjejerna i mitt liv! Saknar gubben som jobbar. Längtar tills han har semester o vi är tillsammans alla fyra.

Idag åker min fina syster hemåt igen, buhuuu :-(

Dagens planer är inte riktigt planerade, jo i eftermiddag/kväll ska det bli städning av. Vill ha ordning o reda till helgen då det vankas kalas! På tal om det, måste fixa o slå in presenten nu medans det är fritt fram oxå.

Hoppas du får en alldeles underbar dag!

Stora kramar ♥

Kladdkakemuffins
Kladdkakemuffins är Tildas favoriter. Detta är inte resultatet av dagens bak men väl förra veckans!

Godkväll fina! Hemkommen efter en skön kvällspromenad runt fifalla tillsammans med Mia. Skönt! När jag kom hem var det meningen att jag skulle hjälpa min fina som höll på att rensa ogräs men efter att jag plockat ner tvätten o fixat lite kände jag att all ork rann ur mig så jag får fortsätta med ogräset i morgon kväll.

Vilken sommar vi har fått. Ljuvligt! Idag har vi spenderat massa tid med fina syster/moster. Imorgon åker hon igen. Det är med blandade känslor. Glad att hon vill hem för att göra massa roliga saker men samtidigt är jag egoist o vill ha henne här o hinna umgås o hitta på roliga saker. Dessa fjuttiga dagar har ju bara sprungit iväg. Men jag längtar tills hon kommer igen. 

I förmiddags bakade vi lite kladdkakemuffins somsagt. Jennie o Tilda fixade smeten o jag fixade gräddningen ;-) Efter lunch med Johansson´s åkte vi o handlade lite inför kvällens middag. Sedan har vi spenderat resten av dagen ute. Tilda o Alice har badat lite, vi har haft vattenkrig o bara njutit.

Ikväll käkade vi middag hos Johansson´s. Jennie firade Johan eftersom hon inte kommer vara här i helgen.

Nähe dax att fixa lite här o sedan krypa ner!

Godnatt ♥