Sista dagen


Hela lilla familjen ♥

Sista dagen av denna månad. I morgon går vi in i April. Tiden springer på och jag tycker inte att det var länge sedan vi gick in i det här året.

Var några dagar sedan jag visade mig här på bloggen. Tog en oplanerad bloggpaus på några dagar men nu är jag back again! Vad har hänt sen sist? I tisdags for vi till Tummelisa för babysim. Det var så skönt att stiga ner i det trettiofyragradiga vattnet. Alice simmade med armringar o dök från kanten. Hon älskar det. Mysigt! På kvällen blev det fika hos pappa som fyllde femtiosex. Grattis kära paps!

Igår tog Alice o jag en tur till Öppna förskolan medans Tilda var på dagis. Alltid mysigt! Alice tyckte det var så kul o var på sitt bästa humör. Vi fick sedan lunch hos gammelmomma och på kvällen kom Fredrik o Kim o firade Tilda. Kära Jenny o Ricke kom också förbi så vi fikade på goda smörgåsar. Jag fick jätteont i örat igår eftermiddag. Har aldrig i hela mitt liv haft ont i öronen men igår fick jag känna på det oxå, fy sjutton. Jag kan förstå att barn med öronbesvär skriker för såå ont jag hade. Idag är det tack o lov bättre.

Idag kom Håkan o Elsa på en kaffe när vi lämnat de stora på dagis sedan städade vi av lite och i eftermiddag tog vi en tur, hela familjen, till Öppna förskolan. Tilda har tjatat om att få gå till Madde så idag gjorde vi slag i saken. Alltid mysigt o Tilda var nöjd ( o trött ) ikväll så hon somnade runt 18. Undrar när hon vaknar i morgon?

Ja imorgon är det fredag igen. Johan jobbar kväll. Tråkigt. Men jag o flickorna får ha tjejkväll ;-) Vi skulle ta fredagsmyset på lördag kväll istället. Helgen är rätt så oplanerad förutom att vi ska fira mamma som fyller år på söndag. Jag ska ta helgen till att vila o hoppas den dumma förkylningen ska släppa mig snart. Jag har inte tränat på över en vecka o jag saknar mina powerwalks på bandet men jag kanske ska ta en lugn powerwalk i morgonkväll o känna på det lite.

Nu är jag så trött så jag tackar för mig o säger natti natti på er kära vänner!

Kram ♥

Dop o tre år


Alice dop, 26 mars 2011. Hela familjen och gudfar Rickhard ♥


Blev lite full i skratt när jag såg denna bild. Tilda kör visst sin modellpose. haha!


Alicen ♥ Som idag på storasysters födelsedag lärt sig vinka. Hon har vinkat hela dagen.
På eget intiativ o på beställning. Vår bebis börjar visst bli stor. Tror inte jag hinner med!


Tack alla nära o kära för fina doppresenter ♥

Ja nu var den stora dagen slut för detta år. Tildas treårsdag börjar lida mot sitt slut och födelsedagsbarnet sover sedan några timmar tillbaka sött. Tänk att hon har blivit tre år vår lilla Tilda ♥ För tre år sedan såhär dax låg vi kvar på förlossningen, hade fått den goda brickan o vi var väl snart påväg in till bb.

Treårsdagen har varit toppen! Vi började den med sång o paket o sedan ville Tilda till dagis för där skulle "mina barn" som Tilda säger, sjunga "ja må hon leva". haha! Sedan har vi lekt o myst o så gjorde Tilda o Johan födelsedagstårtan. I eftermiddag kom mormor, morfar, gammelmormor, gammelfarmor, farmor o farfar o då blev det mer sång, paket o tårta! Tilda har fått så mkt fint o hon var så nöjd ikväll. Listan kan göras lång men för att nämna något så fanns i paketen mycket kläder, cykel, klocka o spel. Kanske kommer några bilder vartefter. Tack alla nära o kära ♥

I morgon är det dax för babysim igen. Förra veckan blev det ju inget eftersom Alicen hade feber men i morgon ska vi hoppa i det ljumma vattnet igen. Mys! Sedan blir det firande av kära morfar som fyller år. Det var nära att han fick dela sin födelsedag med lilla Tilda men hon kom några timmar innan o tur var väl det för sin födelsedag vill man ju ha för sig själv. haha!

Nu börjar ögonen gå i kors så det är dax att säga Godnatt & Sov så Gott!

Vi hörs! Kramar ♥

Tilda 3 år ♥


Tilda nyfödd, 28 mars 2008 ♥

Tilda 1 år, 28 mars 2009 ♥

Tilda 2 år, 28 mars 2010 ♥Hipp Hipp Hurra :-)

Idag blir vår stora skatt tre år!

GRATTIS
vår älskade prinsessa Tilda på din dag ♥

Grattispussar & Kramar till dig vår kärlek från din mamma, pappa o lillasyster Alice ♥


♥ Vi Älskar Dig ♥