Sista maj

 
 

Mammas o pappas älskade prinsessor! Tilda älskar att klä ut sig till prinsessa, ofta springer hon upp på sitt rum o kommer ner klädd såhär!

Godkväll denna sista kväll i maj! I morgon är det sommar, Juni, årets första sommarmånad är redan här. Längtar efter härliga semester(Johans!)kvällar på altan!

Vilken underbar sista maj vi har haft det. Riktig sommarvärme med sol o blå himmel. Underbart!

Alilce o jag tog oss en promenad till Öppna förskolan medans Tilda var på förskolan. När vi kom hem hade Johan maten klar, mumsig kycklinggryta! Efter lunch åkte jag o hämtade Ruth så hon fick komma hit o leka med Tilda o Alice i några timmar. Dom hade det så roligt tjejerna, utelek o bus för hela slanten.

Ikväll har jag packat lite, i morgon ska vi ut på en liten minisemester jag o flickorna. Sedan har Mia o jag gått fifallarundan i kvällsolen. Härligt!!

Nu ska jag ta en dusch o sedan ska jag krypa upp i soffan hos min fina o mysa innan det är natti natti!

Kram ♥

Välkommen till världen, lilla Elsa ♥

Liljekonvalj

 
 
Vi var o plockade Liljekonvaljer på "mormors ställe". Där jag plockat varje år i massvis med år. Är det inte liljekonvaljer därifrån är dom inte "riktiga!". - Mamma, vad heter dom här blommorna nu då? Okej, dom luktar underbart, dom luktar blommor! ♥

Godkväll! Sitter här med mina knäckemackor o en kopp kaffe! Altandörrarna står öppna o det är ljummet ikväll. Underbart! Johan är iväg o leker med grabbarna och efter prinsessorna somnade vid halv 7 har jag pratat i telefon. Syster, svärmor och mormor. Hade tänkt bege mig ner mot källaren o plocka i förrådet men eftersom det var så skönt ute har jag plockat med lite blommor o bara andats härlig kvällsluft! Nu sitter jag o söker trädgårdinspiration, de hemsla buskarna vid entrén ska ju bort o där ska vi ha grus o så kanske något litet träd på var sida om trappen eller några stora krukor med något i. Men vad ska vi ha??! Det är frågan. Det ska vara enkelt, stilrent o inte bli för högt. Men om jag känner oss rätt så blir dte nog inget av det i år. Vi ska nog börja med projekt måla entré o trapp först! En sak i taget, som kanske inte alltid är min melodi. Allt ska vara gjort, nu, helst igår ;-)

Idag efter förskola o lunch tog vi med oss gammelmormor för den årliga Liljekonvaljplockningen, vi visste att vi var sent ute men eftersom det är så skuggigt på "mormors ställe" trodde vi nog att vi skulle mötas av den vita mattan vi brukar men tji fick vi. Vi kom för sent i år men en liten bukett till gammeloffa lyckades jag få ihop iaf. Det känns viktigt att han får sin bukett därifrån varje år!

I morgon ska det blir riktigt varmt sägs det, underbart! Alice o jag ska nog ta oss en tur till Öppna förskolan medans Tilda är på fsk!

Godnatt min vän! ♥

Mor, lilla mor..


Mammas mumsiga morsdagtårta!

Grattis till oss alla fantastiska mammor såhär på Mors dag! En extrastorgrattiskram till min egna underbara fina mamma! Tack för att du finns! ♥

Idag har vi firat mammor hela dagen! Jag blev uppvaktad och firad av mina små hjärtan redan igår. När jag kom hem hängde det en ampel på altan med en vit Fuchia som jag önskat mig, i satt ett jättefint kort med fina ord i. Tack mina älsklingar, ja alla tre ;-) ♥

På förmiddagen åkte vi tills svärmor o firade henne och där blev det god lunch o fika med tårta! Sedan hämtade vi upp gammelmormor o begav oss bort till mamma o pappa för fortsatt firande dit kom även gammelfarmor. Mera kaffe o tårta intogs så nu är jag mätt på tårta! 

Ikväll åkte Tilda o jag iväg en sväng o handlade jord, Johan ska få fixa en liten rabatt åt mig där jag kan peta ner lite perenner o liknande.

Hoppas alla mammor, ja alla andra med för den delen haft en mysig helg! I morgon går vi in o en ny vecka igen, blir en mysig vecka då vi ska iväg på en liten resa!! 

Nu blir det lite kvällsfika i soffan framför Änglagård 3 tillsammans med min fina sambo!


Kramar ♥