Underbar Glädje ♥


Tisdagen den 29 november 2011! Vilken UNDERBAR dag. Vi började dagen med tur till Tummlisa för babysim. Tilda fick följa med idag oxå! Mysigt! Idag var det fotografering o det gick bra! Fotografen sa att det blev "Nirvana bilder" på Alice så det ska bli kul o se! Hon älskar ju att dyka o plaska :-) Sedan blev det en tur på Hageby Centrum o så City Gross. Inhandlade lite julpapper o några små julklappar. När vi kom till viken blev det en snabbfika i Gållösa och sedan svängde vi förbi bästa Schröckarna med en bukett rosor som grattis till godkänandet igår MEN när Rickhard öppnar dörren får Johan (Vi tjejer sitter kvar i bilen) ett underbart besked ♥  Barnbesked idag!! Jenny och Rickhard har fått en söt liten SON på 14 månader!! ♥ LYCKA! ♥ Vi är såå glada för deras skull och de kommer bli världens bästa föräldrar till deras fina son!! När Johan kom ut i bilen o berättade den fantastiska nyheten började tårarna bara rinna o rinna... Jag är såå glad för deras skull, som dom har kämpat o LÄNGTAT!! Nu har de snart sin son i sina armar!! Kärlek! ♥

Nu har jag kollat Desperate Housewives och ska alldeles strax krypa ner o lägga mig på bästa armen! ♥

Sov Gott, det ska jag göra!

Bästa Jenny o Ricke har blivit föräldrar... TJOOOHOOOO!!!

Kramar! ♥

Dagens Alice ♥


Bara massa buuuus! ♥


Lillbus flörtar ;-)


Avslutar dagen med en "Dagens Alice" ♥
Nu säger jag Godnatt!
Dröm Sött!

Kramar /Emma ♥

Underbara nyheter ♥


Piffat med lite julblommor idag. Här en vit hyacint!

Godkväll denna måndag den 28 november. En dag att minnas. Dagen då våra käraste Jenny & Rickhard ♥ har fått klartecken från Kenya att de är godkända som adoptivsökande och inom en snar framtid kommer barnbeskedet. Ja vilken underbar nyhet som nådde oss såhär på måndagseftermiddagen idag! Som vi har väntat på den här dagen! Vi är såå glada för deras skull och dom kommer bli världens bästa ♥ föräldrar till deras lilla skrutt!! Men ohh vad vi kommer sakna o längta efter dom. Kan nog inte riktigt fatta att dom ska vara borta cirka 9 månader. Det är lång tid det. Som förra veckan sa Johan att han ville åka på en sak i vår. - Jag ska ringa Ricke sen o se om han vill hänga med mig... -Men Johan sa jag.. Det går ju inte! -Va, varför då säger Johan?? - Jaa just det ja.. säger Johan när jag förklarar läget. Ja han vill nog inte riktigt förstå att hans bästa vän ska vara borta så länge.... ♥ Men vad vi ska ha kul o fira när dom kommer hem sedan, hela lilla familjen! Och eftersomtiden går så fort är vi snart där, eller hur?!!

Vi har haft en mysig måndag. Förskolan för T på förmiddagen, måndagar = sångstund! I eftermiddag när Johan kom hem från jobbet satte vi fart att göra pepparkakshus. Mysigt! Det blev så fint så. Johan limmade o Tilda pyntade med granar! Världens finaste! Får visa er någon dag!

I morgon är det dax att hoppa i plurret igen! Nu är det inte många gånger kvar. Kommer bli tomt sedan. Det är så mysigt och eftersom Alice uppskattar det sååå mycket är det ju extra härligt! Vi åker hela family 4 i morgon igen. Det är fotografering för Alice. Ska bli kul o få ett undervattenskort på Alice med att sätta upp brevid Tildas! Sedan ska jag flörta till mig lite shopping efteråt. Några små julklappar kanske kan få följa med hem ;-)

Nu ska vi äta sen kvällsmat, varma mackor och en kopp kaffe!

Sov Gott!

Kramar ♥