Familjekalender


Sitter o skriver upp viktiga datum och händelser för nästa år.
I förra veckan fick jag hem 2012 års familjekalemder från Isa.
Har haft den varje år sedan hon började göra dom och jag tycker den är så fin!

 
Söta, snygga bilder.

 
Enkel och fin att ha på väggen. Perfekt med en rad för varje familjemedlem! 
Smidigt och lättöverskådligt.


Ja snart är vi där. Åren går så fort! I morgon går vi in i November. Redan!

Godkväll måndag och den sista dagen av den rosa månaden. I morgon går vi in i årets näst sista månad. Snart får vi börja fixa o pynta till advent. Mysigt!

Jag sitter uppkrupen i soffan o skriver i almenackan, kollar nätet, spelar lite Wordfeud, dricker kaffe o bara är! Jag är trött efter att få ha tagit allergitabletter idag då klådan varit näst intill outhärdig o så en begynnande förkylning på det.

Vi har iaf haft en bra måndag. Hemmamys med lek o bus hela fömiddagen. Vi tältade, hade picknick, var på kafferep o lekte med dockor hur länge som helst! ♥

I eftermiddag tog vi en promenad till viken med mormor där det blev en fikaLilla Blå. En varm o härlig höstdag med många plusgrader! Härligt! När vi kom hem blev det massa bus med pappan som kom från jobbet o sedan middag, bad o sedan somnade de små hjärtana vid halv 7 o min bättre hälft åkte iväg på lek med kompisarna!

I morgon är Johan ledig! Vi ska ta en tur till Öppna förskolan på förmiddagen, hela familjen och sedan blir det hemmapyssel på eftermiddagen. Fixa klart allt ute inför vintern o lite så! Ska kolla över förvaring o lite sånt i barnens rum o skriva inköpslista inför ett besök på det blågula varuhuset!

Och sist lite skitsnack. Vårt lilla hjärta har bajsat på pottan två dagar i rad nu. Hon har länge sprungit o satt sig på pottan o sagt bajs men det har inte blivit något. Men igår o idag har hon sagt bajs, gått till pottan o jaa resultat o hon blir så glad. haha!! Vårt duktiga lilla hjärta! Kan inte minnas att Tilda var intresserad av pottan såhär tidigt men Alice har ju någon att lära ifrån o såklart att hon ska göra precis som idolen gör ;-)

Ha en fortsatt fin måndagskväll!

Kram ♥

Wordfeud


Länge, länge sen...

Så var söndagskvällen här. Ingen söndagsångest här inte men snart är vi där.. Tiden går fort! Men med söndagsångesten kommer oxå söndagskvällen efter jobbarhelg då en eller ett par dagar väntar då alla andra sätter fart igen. Ja hur ska vi pussla ihop livet sedan när vi är working parents båda två. Ja det återstår att se.

Johan jobbar. Barnen sussar sött. Jag lyckades faktiskt hålla dom vakna till halv 7, alltså halv 8 sommartid. Jippi.. Så vi kanske redan är inne i rätta rutiner?! Vi får väl se när de slår upp sina blå i morgon men visst har det märks den där timmen idag, iaf på den minsta här i familjen. Rutinbarn som vi har! haha! Jag sitter nu o myser i soffan framför tvn, äter varm smörgåstårta min älskade Johan svängde ihop i förmiddags som jag nu har gräddat. Mums! Han är så fin den där Johan! ♥ Samtidigt spelas det lite Wordfeud. Jag laddade ner appen för ett tag sedan men har inte registretat mig o tänkte inte göra heller, vill inte bli beroende. haha! Men i fredags lurade Mia o Robban mig till att göra det o nu är jag fast. haha! Det är ju jättekul o än behöver jag inte kolla så fort det piper.. När ja gör det, säg till då är det dax att sluta! haha!

I morgon går vi in i en ny vecka, lov-vecka hemma hos oss. Vi har int så jättemkt planer änsålänge, Johan jobbar ganska mkt tyvärr men Öppna förskolan, träffa vänner och en shoppingtripp.

Nu ska jag smörja mitt fejs.. suck.. :-( o fortsätta min match. haha!

Kramar ♥

Hej vintertid


Marknadsballongerna som smyger omkring o skrämmer skiten ur mig här ibland! haha! Tildas ballong är lika fin än men Alice tappade snabbt luften, dåligt!!

Hej söndag och välkommen vintertid! Ni har väl inte glömt att ställa tillbaka klockorna i natt? Här vaknade ungarna halv 7 sommartid så det var väl ändå helt okej, vi hade nästan ställt in oss på att få gå upp runt 05 sommartid. Så en halvtimme/timme sådär på morgonen gör mkt! Jag gick upp en stund o sedan bytte Johan av mig så fick jag slumra en stund till ( o försöka sova bort begynnande huvudvärk, det gick sisådär.. ) och vaknade sedan upp till dukat frukostbord o mina fina skatter här i livet!

På förmiddagen har vi bara lekt, lagat mat, fixat med tvätt, ritat o myst! Johan har gått till jobbet, mini sover och Tilda har precis målat med vattenfärg, nu käkar hon satsumas, banan o russin! När mini vaknat ska vi fara till Gållösa för nybakat och kaffe!

Igår gick dagen i ett så någon dator eller blogg hanns / orkades inte med! Johan jobbade o vi tjejer fick roa oss själva! Vi lekte o styrde hemma, blev bjudna på lunch o var o köpte lördagsgodis! På kvällen kom våra vänner Rickhard o Jenny på prat, mys, lek o mat! Så härligt när de kommer o barnen blir sååå glada! ♥ När dom åkt hem blev det soffan och premiären av årets "Så mycket bättre". Hoppas dom kan hålla samma klass som förra året! Ett riktigt bra program!

Hoppas ni har en mysig helg! Vi hörs!

Kramar ♥