Valborgsmässoafton! Dax att sova så man or...

img_20120430_230 (MMS)

Valborgsmässoafton! Dax att sova så man orkar upp för jobbardag i morgon igen. Men först några rader här! Hoppas Du haft en bra sista april!? Jag har jobbat idag. Njöt av vårsolen, fika hos svärmor o var o plocka blommor på eftermiddagen. Valborgsmässoaftonskväll med god mat o min fina. <3 Godnatt! Kramar <3

Godnatt söndag! 

 

 


Lite bilder från vår eftermiddag igår.

Så var ännu en helg över o förbi. Helgen som inte riktigt blev som den skulle. Efter insjuknande av en nära fick vi styra om helgens planer, nu är läget stabilt o vi pustar ut, igen.

Igår blev det mest lungt hemma, utelek o fika på trappen med de små! Knäppte lite bilder o som ni ser börjar forcythian blomma lite smått, snart kommer den vara en stor knallgul boll!

Idag blev det en tur till Hannäs-loppisen. Fick några småsaker med mig hem men tyvärr inget bord som var det jag sökte. I eftermiddag kom mormor o morfar från Västerås o med sig hade de varsitt paket till tjejerna med varsin grej de önskat sig. Dom blev sååå glada! Lycka!

Snart dax att krypa ner o ladda för en ny vecka. Johans sista vecka hemma. Typiskt att jag har en vecka med mkt jobb, hade jag tänkt lite hade jag nog tagit en föräldraledig vecka tillsammans med honom men men, vi har ju snart sommar o semester tillsammans ju.

I morgon är det Valborgsmässoafton. Hur firar Du?

Godnatt!

Kramar ♥

Fredag.Fredag. Jobbat. Jobbig nackspärr. Utelek i solen. Fikabesök. Bad o fredagsmys med bästa prinsessorna.

Igår jobbade jag o sedan var vi på världens sötaste teater på förskolan. Alla var så duktiga. Alice hade varit med o tränat på inskolningen men igår satt hon på fröken Y´s arm o ropade på "mamma" så efter en stund fick hon komma till mig! Sötbusen! Men alla barn är så duktiga, Världens bästa"Grodor". Är så tacksam för att Tilda o Alice går där, där de har världens bästa fröknar! Efter teatern var det mysig bull-fika i lekhallen där de fixat så det såg ut som vi hade picknick bland blommor. Så mysigt!

Fick glada besked från vänner i eftermiddag, lycka ♥ o jag har ledig helg o i morgon var planen busfabriken o middag med kompisar ♥ men pang bom så kan allt förändras o nu vet vi ingenting........

Kramar ♥