Skottdagen


Så var det sista dagen på denna månad, denna "extradag". I morgon vänder vi bland, då är det mars! Oj!

Soliga, våriga härliga onsdag! Den sista dagen i februari är här och i år har vi ju fått en "extradag" så idag står det ju 29:e i almenackan, denna skottdag! -Tjejer, idag får vi fria. Kanske man skulle ta o göra, eller?! Nej jag väntar... haha!

Idag har Alice o jag spenderat förmiddagen på Öppna förskolan, kändes som en "sista gång", ett avslut på denna period i livet. Även om vi säkert kommer gå dit när vi är lediga o så ibland så är det inte på samma sätt. När vi skulle åka därifrån sprang vi på storasyster som hade varit i skogen med Yvonne o några grabbar.. Härligt!

Näe nu ska jag avsluta här o ta med mig kaffekoppen o njuta solen på trappen en stund innan det är dax att fara o hämta Tilda!

Hoppas Du har en härlig dag! ♥

Kramar ♥

Dove


Är med i Buzzador o hänger ibland med på olika "buzzar". Just nu är det Dove Nourishing Oil Care Conditioner som jag testar.

Tisdagen i den "sista veckan"... Jag har såå mycket jag ska, borde o vill göra men nej jag har lagt det hela på hyllan o istället intalar migsjälv att våren är lång! Alice o jag har spenderat förmiddagen på Öpnna förskolan o nu sover hon gott o jag dricker kaffe. Ska snart bege mig till tvättstugan o hänga en maskin rosa o ladda en maskin vitt tänkte jag! Sedan är det dax att fara till förskolan o hämta hem storasyster. Hon var så glad igår när hon var där igen efter sjukvecka o sportlov! Hon hade längtat!


Igårkväll hade vi en mysig kväll hos vännerna Johansson/Pettersson. Firade Elsa som blivit 2 år, lekte, busade, pratade o åt god mat!

Ja just nu tvättar jag ju håret med balsamet Dove Nourishing Oil Care Conditioner. Det står att det ska motverka "frissigt" hår men jag vet inte, jag tycker nästan att mitt hår blir mer "frissigt" på något sätt. Iaf på de ställen där håret är på utväxt efter mitt efter-graviditeterna-håravfallet ;-) TYcker håret känns lite "fett" oxå o det brukar ju inte jag lida av med min torra man! ;-) Men jag ska fortsätta ett tag till o ge det en chans! Svärmor har oxå fått testa o hon tyckte det var jättebra på hennes hår så det är ju olika. Vill du oxå blir en Buzzador o få testa olika produkter? 


Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa

 den här länken.


Näe hänga tvätt o sedan hämta hjärtat!

Kram o på återseeende!

Måndagens

Dagens uppstigning: 6.45
Dagens humör: Trött i morse men nu är jag pigg o glad!
Dagens väder: -7 i morse men nu är det någon plusgrad men lite grått.
Dagens klädsel: Just nu, mjukisbyxor o Johans tröja.
Dagens sällskap: Just nu en sovande Alice, sedan blir det familjen o fina vänner!
Dagens "har gjort": Frukost, kör Tilda till fsk, tränat, duschat, ätit, lekt, betalat räkningar, pratat i telefon, laddat tvättmaskinen..
Dagens "just nu": Lite blogg o datorpaus med en kaffekopp i handen!
Dagens "att göra": Ska snart slå in paket, ikväll ska vi till vänner!
Dagens längtan: VÅR!
Dagens bästa: Ett besök hos vänner!
Dagens sämsta: Att fsk betalat ut för lite pengar...
Dagens sjuka: Näe inget sånt idag...
Dagens träning: Ett pass Easyline i morse!
Dagens doft: Barnängen duschcreme änsålänge!
Dagens drog: Kaffe, såklart :-)
Dagens kram: Till kära syster ♥ Tack för kortet!