Sista januaridagen
Idag längtar jag efter våren... Slippa overaller, mössor o vantar... Vårblommor och vårsol, ja tack!

Så var den sista dagen denna första månad, Januari 2012 snart slut. I morgon går vi in i februari, årets andra månad och min sista månad som föräldraledig för denna gång! Nu gäller det att njuta, njuta, njuta....

Idag, en tisdag som många andra. Tilda har varit på förskolan, livskunskap och gymnastik för henne! Alice o jag spenderade förmiddagen på Öppna förskolan och sedan tog vi en promenad för att hämta Tilda. En megatrött Tildaplutta :-/

Johan är iväg till gymmet nu, själv har jag en vilodag med lite träningsvärk. Men det är väl ändå den bästa värken?! 

Surfar runt o kollar skrivbord, Tilda önskar sig ett skrivbord till sitt rum. Självklart ska Pysseltjejen no. 1 få ett skrivbord o massa förvaring till sina pennor, saxar, papper, klistermärken o pyssel men frågan är nu hur ska det se ut? Funderar på att rusta upp ett som jag haft en gång i tiden, eller blir det något helt annat? Får surfa vidare efter inspiration tror jag... Eller har du något tips?

Nu är Johan snart på intågande, då ska vi nog somvanligt mysa upp oss i soffan och kolla tv, kanske blir det ett avsnitt av Rederiet. Ja nu har vi börjat plöja 10 års avsnitt.. haha.. Undrar när vi ska vara klara med det?! haha!

Hoppas Du har en bra avslutning på årets första månad!

Kram på Dig! ♥

Kickat igång veckan


Näe nu är det väl dax att byta ut saffransskorporna i kakburken. Men vad ska vi nu fylla den med?

Godkväll måndag och nya veckan!

Jag startade dagen med att köra Tilda till försklolan o sedan åkte jag till gymmet för ett pass, Easyline. Jättekul :-) Perfekt träningsform för mig. Har efterlyst cirkelträning här nere sedan syrran började med det i Västerås och nu är jag igång. Känns skönt! Hoppas min höft pallar bara.. Jag känner lite ikväll men, peppar peppar, tycker jag att den blivit mkt bättre efter att Johan masserat o smörjt så jag hoppas värken snart ska vara ett minne blott...

I eftermiddag har vi varit hos familjen Carlsson/Gustavsson för fika, prat o lek! Var evigeheter sen. Kul att se dom! Tilda var supermegadundertrött efter en dag på förskolan o var inte alls på lekhumör så vi trodde det skulle bli en kamp att hålla henne vaken men efter middagen piggnade hon till så hon o syrran lyssnade på musik o myste i puffen. Det värmer att se dom så!

Nu är min andra hälft iväg på innebandy och jag ska hänga en maskin tvätt o sedan fixa lite kvällsmat tills Johan kommer hem så vi kan mysa upp oss i soffan!

Har din vecka startat bra?

På återseende!

Kramar från mig ♥

Pärlor


Lite våriga pärlhyacinter pryder huset både här o där! ( Note to myself... Ändra inställningarna på kameran omedelbart!!! )

Så var ännu en helg förbi! Poff sa det bara ;-) Tänkte bara kika in o säga hej, ska alldeles strax mysa upp i soffan med kaffekoppen, en god macka o min sambo! Vi har haft en riktig myssöndag! Efter frukost o lite lek gick vi ut i snön o busade o åkte pulka :-) Johan stack o tränade, Alice tog middagsluren, Tilda gick till mormor o morfar o jag plockade lite här o gjorde mig redo för en eftermiddag/kväll på Revyn, "Valdemar i Vika" med mamma, svärmor o Kim. Det var riktgit bra, dom var duktiga!!

Hoppas Du haft en fin helg!

I morgon är det en ny vecka.. Igen!

Kramar ♥