Mycket nöje och så lite nytta

Lite bilder från vår härliga eftermiddag i Gamla Linköping och Valla igår!
 
Godkväll allsångstisdag! För en vecka sedan befann vi oss på andra sidan Sverige o låg på hotellet o kollade allsången efter en härig dag på Liseberg!
 
Idag har det varit allt annat än nöje här hemma men desto mer nytta! Vi har städat, tvättat o skurat hela dagen lång. Vi hyrde en matt-tvätt och har skurat de vita ryamattorna, Tildas matta, dynorna till utemöblerna, sängarna o soffan! Ojojoj.. Jag tycker vi dammsuger och tvättar sängar o soffan ofta men nej det går nog inte o få ordentligt rent bara så för som vattnet såg ut. Blä! Men nu är det rent. Känns så skönt! Nu har vi bestämt att detta får vi göra om en eller två gånger per år! Så ikväll vågar jag knappt sitta i soffan. haha! När vi höll på med skuranadet o fick mattor o allt så rent kunde vi ju inte låta resten av huset vara skitigt så det blev storstädning oxå. Så ikväll kan vi känna oss nöjda. Jag mår bäst när det är rent o ordning omkring mig! Hade tänkt att jag skulle gå på rensning av garderober / förråd ikväll men neej nu får det vara nog för idag. Det sparar vi till en annan dag!
 
Igår hade vi en härlig dag med käraste vänner! ♥ Vi åkte först till Norrköping o Media Markt, Johan köpte nytt modem o så ett stativ till kameran! Sedan åkte vi mot Linköping o mötte upp Ricke, Jenny o Max för en supé på Ikea ;-) Därefter åkte vi till Gamla Linköping och Valla för en mysig eftermiddag där! Strosade, åkte tufftufftåg, kollade på djur och lekte i den roliga lekparken! Innan vi åkte hemåt igen blev det ett litet besök på Cloetta med ;-)
 
Vad dagarna springer på, snart bara en vecka kvar av semestern. Känns så konstigt för nu har man verkligen kommit in i semesterlunket och snart snart är det dax att "varva upp". I morgon går vi in i sista sommarmånaden, augusti. Känner mig inte alls klar med sommaren, på långa vägar! Hoppas vi får fina sensommardagar! 
 
Nu - hänga en sista maskin tvätt o sedan blir det kvällsmat och Allsång på Skansen! (Det är väl sommar om nåt! )
 
Kram på Dig ♥

Slapparsöndag

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bilder från vår första dag i Göteborg där det bland annat blev ett besök i slottsskogen!
 
Ja ett litet axplock av bilder från vår eftermiddag i Slottsskogen! Barnen fick springa omkring på de enorma gräsytrona efter en förmiddag i bilen, klappa djur, titta på djur, rida och äta glass ;-) Som ni ser var getterna förtjusta i mitt o Tildas hår. ( Ja det smakade på Alice med! ) haha! På bilden med Tilda ser man bara att Johan "räddar henne". Jag var inte så snabb med kameran! Och om ni är uppmärksamma ser ni hur en get tuggar i sig av mitt hårsvall oxå. haha. Jag trodde först det var killen brevid som drog mig i håret. Blev lite snopen när jag vänder mig om o ser geten som precis då hoppar upp  famnen o slickar mina händer. haha!
 
Idag har vi haft en slapp o lugn söndag! Det har varit grått o tråkigt. Ikväll har det t o m regnat lite. Var en sväng på Hannäs-loppisen o så en tur till Marias hus med svärmor. Fikat hos mamma o pappa. Haft farbror Fredrik på besök och mest bara slappat. Tanken var att se herrarnas handbollsmatch på eftermiddagen men just då hade vi strömavbrott. Så typiskt! Vet inte varför? Men efter några timmar var den tillbaka iaf. Skönt det!
 
Nu ska jag plocka lite innan det är dax att krypa ner under det sköna täcket! I morgon far vi på en liten dagsutflykt!
 
Hoppas ni får en bra start på nya veckan! Våran näst sista semestervecka!
 
Kram o Godnatt! ♥
 

Doplördag

Våra presenter till dagens dopbarn! I det ena paketet fanns en traktor med släp att åka omkring på och vad som fanns i det andra paketet ska jag visa en annan dag!
 
Godkväll lördag!
 
Några rader från mig såhär på lördagskvällen. Snart dax att krypa ner, lär säkert somna så fort jag lägger huvudet på kudden för jag är så trött.
 
Idag åt vi god lördagsfrukost, läste nt o lyssnade på ring så spelar vi o melodikrysset. haha! Det är lördagsmorgon det ;-) Johan fixade ute o vi tjejer lekte med dockor, myste, målade naglarna och kollade på Pippi Långstrump! När klockan slog halv 3 satt vi bänkade i kyrkan för dagens dop! Det var dax för lillprinsen att döpas. Han var så fin, lillprinsen Max Philemon Joachim! Efter dopet blev det fest o fika i församlingshemmet. God smörgåstårta o fika! Tack Jenny, Rickhard o Max för vi fick dela denna stund med er ♥ Jag tog en hel del bilder o många av dom blev så suddiga :-( Dax att lära mig kameran ordentligt bums + köpa ett stativ. Ja det får bli min läxa till hösten!
 
Nu ska jag lägga mig på bästa armen så jag säger Godnatt och på återseende!
 
Kramar ♥