I kvällssolen

Alice o Johan badar, en dag förra sommaren! Lilla lilla Alilce, galet vad mkt som händer på ett år!
 
Alice bus, för ett år sedan. Hihi. Vad kul det är att kolla gamla kort o minnas!
 
Godkväll lördag!
 
Skulle egentligen ha spenderat lördagskvällen på jobbet men i morse ringde mina kära arbetskompisar o undrade om jag kunde komma direkt då det var kris på folk så jag satte på mig ansiktet, hoppade i kläderna, borstade tänderna o vips var jag på jobbet. Så fick jag en lördagskväll hemma istället. Inte helt fel det. Och det passade ju bättre för oss alla då kunde ju barnen komma hem o sova hemma i natt! Johan "gick på" i morse o jobbar till i morgon förmiddag.
 
Nu sitter jag o äter kvällsmat och surfar runt o kollar lite grejer inför stundande trettioårsdag och dop. Barnen sover o jag ska sätta mig på altan o njuta kvällssolen en stund innan jag ska krypa upp i soffan o premiären av "Sommarkrysset", det är s o m m a r! Vilket härligt sommarväder vi fick i helgen, så himla härligt när viken är full av fotbollstokiga ungdomar på Nils Liedholms Cupen.
 
En dag kvar sedan är det s e m e s t e r!!
 
Hoppas ni har en härlig helg!
 
Kram ♥

Hemmadag

Belle på besök ;-) ♥
 
Godkväll! En liten uppdatering i bloggvärlden innnan jag tar med mig min fina o kryper ner. Ögonen svider o det känns som det är dax att plocka ur linserna nu.
 
Idag har vi haft en härlig sommardag med sol o blå himmel! Mer sånt tack!
 
Vi har haft en fixa-hemma-dag! Städat, tvättat så tvättkorgen är tom, putsat alla fönster, frostat av ena frysen, klippt gräs, rensat ogräs o ja massa sånt där pyssel! Känner mig nöjd över dagen, i morgon blir det att fortsätta med trädgården o kanske ge såg på något av sommarens alla målarprojekt innan det är dax att gå på helgjobbet.
 
Hoppas ni haft en härlig dag!
 
Kramar! ♥

Spontan stadstur

Systra mi ♥
 
Godkväll mitt i veckan!
 
Ska alldeles strax slå mig ner i soffan med en kopp kaffe o invänta sambon sedan blir det nog lite filmmys tror jag!
 
Idag hade jag massa todos på listan men kände inte för något. På flörmiddagen blev det lek med barnen, morgonpromenad med dockvagnar o bebisar ;-) Pratade med mamma och hon o pappa skulle dra en sväng till stan så jag följde med. Lämnade pappan o barnen hemma för en eftermiddag med mor o far! Inhandlade lite mer sjösten ( i rätt storlek! ) och så fyndade jag lite på Esprit! Inget till barnen utan bara till mig! När hände det sist? Skönt att bara komma iväg o vara Emma en stund. Tack ma o pa! Alla måste o todos finns kvar så jag vet vad jag har att göra i morgon ;-)
 
Igår efter jobbet åkte Johan o jag o hämtade skruttungarna tillsammans. En speciell hämtning, deras sista dag på Grodan :-( Snyft. Sorgligt o det känns i hjärtat att lämna våra underbara fröknar :-( Så nu har barnen s o m m a r l o v! Jag jobbar helgen med sen är jag ledig tillsammans med dom i 6 veckor! Johan får jobba 2 veckor till sen är han oxå ledig med oss. Fast nästa vecka jobbar han bara 1 dygn så då får vi ju nästan en hel vecka ihop där med ;-) Lyx!
 
Nu är sambon på intågande... Mot soffan o en film!
 
Kram på Dig ♥