Familjelördag


Älskade Tilda på sin fyraårsdag! ♥ Iklädd sin söta virkade klänning från H&M.

Sista dagen i mars, denna lördag. I morgon går vi in i April. Vi vaknar till regn o rusk och snö.. Fyy.. Inte alls vad jag ville ha på min lediga helg. Fy fy :-( Jag hade tänkt mig många timmar i trädgården denna helg men jag fick snällt ändra mina planer.

Men vi har haft en mysig lördag iaf. Vi tog en tur till barnloppisen vid församlingshemmet men där blev det bara en snabb titt innan vi for ner till FrökenFlora på ettårskalas. Inhandlade två krukor och Tilda fick en kubba. En tur till "spelboa" och vidare till Familjens Dag på Folkets Hus. Gick ett varv och sedan var det teater. Kul när det anordnas lite för barnen!

Hem o fixa sen lunch till barnen o Alice fick sova innan vi åkte till Gållösa för eftermiddagsfika.

Ikväll har vi mest i soffan o inte gjort så mycket mer. Skönt det med! Nu ska jag kolla lite på nätet o skriva önskelista respektive inköpslista till Johan som ska till Norrköping en sväng i morrn. Skor till Alicen står högst på listan iaf! Varför hittar jag massa vill-ha på baby nu när Alice växt ur den avdelningen? Och när hon var där hittade jag inget. Ohh :-/ Massa söta pojkkläder hittar jag oxå. Tur vi snart har en pojke jag får handla söta plagg till!

Hoppas ni har en bra helg!

Kramar ♥

Mot helgen!


En blå ( för omväxling mot alla vita! ) pärlhyacint pryder soffbordet. I bakgrunden kan ni skymta nya kuddöverdragen jag fyndade på det blågula varuhuset sist vi var där.

Tittar in o säger hej såhär mitt i fredagsmyset!

Johan o jag ligger i soffan o tittar på tv o äter fredagsgott men J ville se lite hockey en stund så jag passar på att kolla mailen, favoritbloggarna o "fejjan" en sväng!

Det har gått några dagar och vi har hunnit att fira våran fyraåring sen sist. En superhärlig dag med kalas, massa paket, tårta o allt vad Tilda kunde önska sig! Tack kära familjen! ♥ Dagen avslutades med leverans från Afrika. Jennys söta mamma ( o moster ) kom förbi med födelsedagspresenter till Tilda ( o Alice! ) ( o till mig som fyllde efter de lämnat Sverige ) Vi blev så himla superglada allihop. Världens finaste vänner som tänker på oss där borta i Afrika. Ja det är vänskap ♥ Sedan är det alltid kul att träffa Jennys mamma för det känns som man får träffa Jenny en liten stund ;-) hihi!

Igår firade vi ett födelsedagsbarn igen. Bästa pappa/morfar fyllde år så då var det kalas igen. Nu vilar vi från kalasandet ett litet tag men på tisdag är det dax igen, då är det bästa mamma/momors tur ♥

Idag åkte moster hemåt Västerås igen :-( Nu är det tomt, tomt, tomt. Och oj vad barnen saknar sin moster redan ♥ Den här gången stannade hon en vecka o på den tiden har dom vant sig vid att ha moster nära hela tiden men idag kom ingen Jejje med bus o leklust :-(

Idag när jag kom hem från jobbet blev det lite snabbstäd o nu tar vi helg. Mysigt med ledig helg innan man går på att jobba påskveckan.

Åter mot fredagsmyset!

Stor kram från mig ♥

Tilda hälsar o tackar för kort, hälsningar, sms o telefonsamtal på sin fyraårsdag! ♥

Tilda 4 år ♥


Tilda, nyfödd 28 mars 2008 ♥
Tilda 1 år, 28 mars 2009 ♥
Tilda 2 år, 28 mars 2010 ♥
Tilda 3 år, 28 mars 2011 ♥


Ja må hon leva... Ja må hon leva... Ja må hon leva uti hundrade år!

Hipp Hipp Hurra för vår älskade Tilda som blir fyra år idag! ♥


Grattispussar o kramar i massor till Dig fina Tilda från mamma, pappa och lillasyster Alice ♥

♥ Vi Älskar Dig ♥