Godnatt!


Min stora prinsessa

Godnatt Godnatt o hejdå Maj månad. I morgon när vi vaknar är det Juni och då är det s o m m a r!! Eller hur?!

Personalfest o Öppna förskolan 
Vad vi längtar efter sommaren som var o hälsade på för ett tag sedan!

Uppkrupen i soffan denna torsdagkväll! Dricker en mugg kaffe o slökollar på Bygglov. Funderar på alla småprojekt jag vill ha gjort så som tapetsering, målning av golv, rabattfix o utemålning.... Vill ha det gjort. Helst igår ;-)

I går var jag ledig. Lite ärenden o hemmamys innan jag mötte upp arbetskompisarna för personalfest. En lyckad kväll med mycket skratt, god mat o trevligt sällskap! Tack vänner!

I morse fick jag lite sovmorgon. En förmiddag med städ o fix. Sedan tog tjejerna o jag en tur till Öppna förskolan för en eftermiddag med lek, sång o fika!

Nu hör jag att Johan är på ingång, han har varit på introduktion på nya jobbet.

Hoppas allt är bra med Dig!

Vi hörs!

Kramar ♥

En doft av syren


Underbara syrener doftar gott på köksbordet! Ljuvligt!!

Godkväll Tisdag!

Hoppas att er vecka börjat bra o precis som ni önskat o tänkt er!

Måndagen försvann i ett nafs! Jobbade, cyklade hemåt, stannade på Nilla´s o handlade lite till tjejerna. Fy så tråkigt när butiken upphör :-( Sedan åkte vi till Johans mor för en försenad morsdagfika.

Idag har jag jobbat 8-14. Johan slutade oxå 14 idag så när vi kom hem blev det mellis o sedan åkte vi till viken o lekte i lekparken där o sedan en sväng förbi Skönero o handlade o så passade vi på att stanna vid Kårtorp på vägen hem o pratade med Ricky o lekte i lekparken där. Efter dusch o middag somnade två t r ö t t a prinsessor bums! Alice satte sig i mitt knä efter hon hade ätit upp o somnade.. haha.. Lilla hjärtat hade bara sovit 20 minuter på förskolan så ja hon var såå trött. Förskolan ja.. kan inte låta bli att tänka, fundera o grubbla. Ibland hatar jag att jag är en sån grubblare :-/ Tryggheten.......

Nu ska ja krypa upp i soffan o kolla kvällens Desperate Housewives. Näst sista avsnittet. Hur ska det gå?! ;-)

I morgon är jag ledig. Barnen har en extratur på fsk tre timmar på förmiddagen o på kvällen ska jag på personalfest med kära kollegor! Kul!

Kram på Dig ♥