Maskerad

Dagens prinsessor påväg mot maskerad!
 
Godkväll onsdag!
 
Sitter uppkrupen i soffhörnet, slökollar tv o nätet. De små prinsessorna sover sött och min andra hälft är iväg på träning. Han är så duktig. Jag måste ta mig i kragen o sätta fart, har ju mitt årskort på Hälsobruket som ligger o dammar i plånboken! Gaahh, skärpning!!
 
Vi har haft en härlig eftermiddag hos vännerna Johansson/Pettersson. För några veckor sedan fick vi inbjudan till maskerad och idag kom då äntligen dagen! En jättemysig eftermiddag för både barn o vuxna! Tack kära ni för allt ♥
 
Imorgon har vi en (till) ledig dag innan vi går på helgjobbet! Vi ska jaga dammråttor, städa upp i trädgården, ta in resterande möbler, leksaker o gungor. Kratta, plocka o fixa. Så ja vi hoppas på en fin solig första november. Inte riktigt klokt att vi i morgon redan går in i vintermånad nummer ett. Galet! 
Sedan kanske det blir en eller två vändor till tippen med lite skit! Vi får se hur långt vi hinner.
 
Nu; Berg flyttar in!
 
Kram och Godnatt  ♥
 
 

Frostig onsdagsmorgon

Går inte att beskriva i ord ♥
Ja ni som följer mig på Instagram får samma bilder. Jag är sååå kass på att fota numera :-(
Kanske måste bli en ny kamera för att jag ska få tillbaka lusten? Den är sig inte lik efter "kortslutningen".
 
Godmorgon frostiga kalla onsdag!
 
Tog en liten sovmorgon. Vaknade till ett varmt hus med sprakande brasa! Är trött så trött idag och nacken/axlar värker, tror jag sovit konstigt för när jag kom hem igår hade jag två prinsessor sovande på min sida så det är trååångt! Plus att jag alltid bullar upp med alla kuddar trots att jag vet att jag egentligen mår bäst i att inte göra det!
 
Igår var det jobb, Johan gick av sitt dygn o jobbade sedan lite extra. På kvällen var jag iväg på överraskningsfest hemma hos Suss med jobbet där vi firade en 40åring! Det var trevligt med vin, god mingelmat från Lilla Blå o mycker skratt!
 
Idag är planerna att bara göra ingenting på förmiddagen, Johan är på personalmöte o jag hade tänkt att städa o röja lite men nej ska bara ta det lungt. Känner mig rätt trött efter att Johan jobbat intensivt en period. Jag beundrar verkligen ensamstående. Så nu ska jag nog göra mina små sällskap o leka med dockor ;-) o kolla utstyrslar inför eftermiddagen då vi ska på maskerad!!!
 
Stor Kram ♥

Godnatt måndag!


Måndag och ny vecka!

Jobb. Dagis. Fika i Gållösa. Fryser. Mat. Lek. Snor. Bus. Handla. Tankar. Konstigheter. Minnen. Tv. Måla. Gnäll. Sjukdom. Människor. Vänner. Orkan. Saknar.

Krypit ner hos två av de tre finaste!!! Kärlek <3

Såå trött... zZzz

Godnatt!