Härlig helg ♥

 
 
 
Oh vad det är härligt ute på hösten!
 
En härlig ledig helg börjar lida mot sitt slut!
 
Haft tre härliga lediga dagar. Så mycket mer utvilad man känner sig med tredagars helg! En gång på sex veckor är för lite!
 
I fredags träffade vi Jennie o Fredrik ♥, åt lunch, fikade, lekte! Var ute o gick i skogen och njöt av höstvädret! Bästa ut-i-skogen-o-strosa-dagarna är nu, soliga höstdagar! Me like!! Sedan fredagsmyste vi hos mormor o morfar o firade Alice i efterskott! ♥
 
Igår kom underbara familjen Johansson/ Pettersson hit. Jättemysigt! Tänk vilken tur att vi gick den där föräldrakursen ihop den där vintern/våren 2008 så vi lärde känna varandra! ♥
 
Idag åkte Jenny o jag till stan o Kolmården o inhandlade årskort till nästa år! Så då blir det Kolmården för fullt. Mysigt! Sedan gick vi en tur på stan innan vi åkte hem till de våra o fikade o firade (äntligen!) Rickhard o Max som fyllt år! Tack för idag käraste ni! ♥
 
Så den här helgen har vi verkligen tankat nära-och-kära-energi! Superhärligt!
 
Ikväll har vi provat vinterkläder o regnkläder på barnen och Alice kunde ha det mesta men Tilda... I n g e t passade. Hon har växt ur allt. Jo ett par termobyxor kunde hon ha! Så nu håller jag tummarna för att Ullared har lite att erbjuda när vi ska dit om några veckor sedan får vi kompletera resten efter det sen!
 
Nu ska jag snart röra mig mot den sköna sängen! Ladda med lite sömn inför morgondagen då startar vi veckan med jobb, hela familjen! Så Natti Natti på er!
 
På återseende!
 
Stor Kram ♥
 

Helgen kan börja

Tildi redo för dansen igår! ♥
 
Godmorgon fredag o helg! Min tredagarsledighet på sex veckor är här! Det är skönt men poff är den borta! Det gäller att njuta!
 
Igår var det jobb som gällde o sedan hämtade jag upp Jennie och Fredrik vids bussen och vi åkte o hämtade barnen på dagis. Gissa om dom blev glada!!!! ♥ Det blev fika, lek o bus o sedan var det dax för dans för Tilda. När vi kom därifrån blev vi bjudna på tacomiddag hos mormor o morfar. Så det var två prinsessor som somnade så fort de la huvudet på kudden. Tilda ville inte ens att jag skulle läsa godnattsaga. Alice ville det men medans jag gick o hämtade ett gäng böcker o kom tillbaka hade hon slagit igen sina blå. haha! Klockan 06 prick slog hon upp de blå igen ( zzz.. sa mamman!  ) men vi har låg o kollade på barntv o myst en god stund innan vi gick upp för frukost! Nu leker de små på sina rum. Låter som dom har riktigt roligt. Härligt! Jag ska skriva nota, det ekar tomt i skåpen och plocka lite här. Snart kommer världens bästa Johan hem från jobbet. Längtar efter honom! Och DÅ tar vi helg! Idag ska vi umgås med Västeråsarna så mycket som det bara går och i morgon kommer kära vänner hit o på söndag ska vi en sväng till stan o sedan fira de bästa grabbarna Schröck som fyllt år! Ja en härlig helg som väntar!
 
Trevlig helg önkar jag er! ♥
 
Kramar ♥

Igår o Idag

♥ Älskade barn ♥ Mamma o pappa älskar Er ♥
 
Igår och idag! Igår tog jag o barnen en tur till Öppna förskolan på förmiddagen. Dom har längtat efter att få gå till Madde så vi passade på när jag hade ledig förmiddag. Sedan åkte jag till jobbet för ett kvällspass!
 
Idag har jag jobbat och Johan har jobbat extra så trollungarna fick gå till förskolan. I morgon ska dom oxå dit en sväng då Johan går på dygn och jag jobbar dagpass. Två dagar denna vecka iaf. Ojojoj!
 
När vi kom hem idag städade vi av lite så nu är vi redo för helg! För denna helg är det tredagarsledigt. Härligt! Så i morgon klockan 14 tar vi helg och vad barnen inte vet är att när vi slutar i morgon kommer Jennie o Fredrik att vara här! Tjohooo! Mysigt! Vad vi längtar!
 
Nu ska jag borsta tänderna o krypa ner. Bläddra i lite tidningar och sedan lär jag nog somna ganska fort känner jag!
 
Kramar ♥