Kryddad

Lite nya växter till hemmet!
 
Kryddor. Både vackra och doftar ljuvligt!
 
Så var det måndag igen. Måndag och en ny vecka har satt fart!
 
Vi startade denna vecka med jobb o förskolan. Johan jobbar dygn och tjejerna o jag har bara slappat sen vi  kom hem. Var förbi gammelmormor med lite arbete åt henne ;-) och satt o pratade o ritade en stund!
 
I morgon är det upp med tuppen igen, plikten kallar och sedan ska vi fira in våren! Ja tänk att vi på onsdag går in i årets femte månad! Inte länge sedan vi firade julafton ju!
 
 
Var rädd om dig o de dina ♥
 
Kramar! ♥
 
 

Söndagslugn


 
Vår söndag!
 
Så var denna helg snart slut! God mat och fika hos gammelmormor. Barnen åt o åt och åt och inte så konstigt för det var så gott! Johan åkte o jobbade och vi tjejer åkte hem o svidade om till lekvänliga kläder o lekte o slappade i solen som kommit! Sköna timmar!
 
Mormor o morfar kom från Västerås med lite stadiumpåsar med skor som vi provade, bad för barnen, "söndagsmys" och nu sover dom små sött och jag har tagit en skön dusch o krypit upp i soffan framför "Solsidan". Johan är snart hemma o då blir det godis och Maria Wern!
 
I morgon går vi in i en ny vecka igen! En vecka med jobb och lite roligheter!
 
Kram på er och trevlig söndagskväll! ♥

Sköna (gråa) söndag

Världens bästa pappa Johan
 
Godmorgon eller rättare sagt godförmiddag söndag!
 
Idag vakande vi till ett grått (och vitt!) Tegelhagen. Ja lite snö hade det faktiskt kommit i natt men nu är det borta o det är bara grått. Inte vad jag önskat men men bara att gilla läget då det inte är så mkt vi kan påverka!
 
Idag fick vi sovmorgon. De små gulltussarna vaknade först vid halv 8. Tackar! Vi har haft en riktig söndagsmorgon med långfrukost och skrotat runt i myskläder. Ja jag skrotar fortfarande runt i myskläder men snart är det väl dax att hoppa i något annat, vi ska fara till gammelmormor o käka lunch! Barnen leker på sina rum. Var uppe o tog fram kläder åt dom o insåg att jag inte längre behöver hjälpa någon av dom med påklädning längre då Alice oxå alltid (nästan) klär sig själv. Vi har verkligen inga "småbarn" längre.
 
Fick en idé om ett målningsprojekt såhär på morgonkvisten så nu måste jag googla på det. haha!
 
Ha en skön söndag!
 
Kramar ♥