Kaffetåren

Gullungar! Systrar! ♥ Bästa vänner men ibland även katt o råtta ;-) ♥
 
Fredag o tredagarslediga helgen. Tjohooo! Idag har vi varit en sväng i Sörping på förmiddagen, fyllde på förråden med tvättmedel, diskmedel, sköljmedel, duschcreme o sånt där. Ingen rolig shopping med andra ord men nödvändlig iaf!
 
Nu är Johan iväg o handlar med sin mor, barnen leker o har kul, just nu har dom uppvisning o dansar o byter klänningar stup i kvarten! Jag botar huvudvärken med en kopp kaffe. Jag känner min kropp o idag hade det blivit på tok för lite koffein! Ikväll blir det en sväng till Vår Salong o några timmar hos Carro. Ögonfärg och så ska burret få sig en omgång efter sommar, sol o salta bad! Sååå skönt! I morgon blir det födelsedagsfirande ( i efterskott ) för Alice, då kommer farbror Fredrik o hans tjej o på söndag blir det födelsedagsfirande ( i efterskott igen, sist var ju inte papporna med ) med Mossebogänget så det blir en härlig energitankande helg!!! Vi ska njuta för nästa vecka blir en konstig vecka för då jobbar Johan extra med två dubbeldygn så då ses vi inte alls mycket :-(
 
Trevlig helg!
 
Kramar ♥
 

Pärla

 
Ja att pärla är en stor favorit just nu! Igår strök jag ett gäng plattor o högen börjar byggas på igen ;-)
 
Ikväll är det tjejkväll hos oss. Johan kör sitt dygn för denna vecka! Alice somnade tidigt, tröttis. Tilda gick till mormor o plockade en finfin bukett blommor till mamman innan hon kröp ner hon med! Så nu har jag dammat, plockat o fixat lite innan jag precis satte mig ner för lite kvällsfika i form av äggmackor!
 
Igårkväll var jag på Grännäs med jobbet där vi blev bjudna på god mat o många skratt! En rolig kväll!
 
Nu ska jag äta upp mina äggmackor o sedan ska jag krypa ner.. Zzzz...
 
Ta hand om er!
 
Kramar ♥
 

En dag på Kolmården

Godkväll i stugorna!
 
Barnen har lagt sig o lyssnar på Astrid Lindgren-saga, dom tog en powernap i bilen idag så dom är inte så trötta ikväll men somnar förhoppningsvis sött till ljudet av Astrids röst! Johan är o leker med kompisarna o jag har lastat in ett gäng bilder från vår dag på Kolmården! En toppendag, knappt något folk alls, perfekt! Solen sken från en klarblå himmel och det var som en vacker sommardag! Glada barn o glad mamma o pappa! Family4♥ Ja en perfekt dag ♥
 
 
 
Vi började med en lekstund i Bamses Värld!
 
För att sen strosa vidare i parken! Vi konstaterar gång på gång så bra det är med årskort. Man kan åka hur många gånger man vill, när man vill o man känner ingen stress över att hinna se allt o stressa förbi. Finns ju så mycket mer än bara djur!
 
Våra fem barn ;-)
 
Björnarna busade, badade o showade lite!
 
 
 
Barnens lantgård är en favorit och speciellt när man är i stort sätt själva tillsammans med djuren!
 
 
 
 
 
Blev ett antal varv bilkörande oxå!
 
Brum Brum!
 
När det var dax för linbanan var det bara att hoppa in i en vagn, inte en människa före oss! Lyxigt värre! Ja jag är såå höjdrädd så det är verkligen skräckblandad förtjusning. Det är första sträckan hööögt upp som är värst! Men det är helt klart värt den där första stunden där jag håller krampaktigt någonstans o helst tittar i golvet!
 
Finaste pappan! Jag älskar dig sååå! ♥
 
 
Far o Dotter ♥
 
Finaste storasyster ♥
 
Idag blev det lunch vid Savannen, brukar annars alltid äta i lagunen..
 
..men idag blev det lunch med noshörningar precis intill istället!
 
Sen var det dax att möta Kolmårdens nytillskott. Den lilla elefantkalven som fortfarande är namnlös men i dagarna kommer namn-tävling i Expressen så vill ni vara med o döpa honom finns en chans då! Tilda tyckte Pelle, Alice sa Elsa(?!!) och Johan Thordis(?!) haha! Mitt förslag var självklart Theo ;-) Johan o Alice verkade inte förstå att det var en liten grabb ;-)
 
Sååå himla söööt! Busig o sprallig!
 
Enzobus!
 
Brorsan Echo!
 
Pappa Silverrygg!
 
 
Kärlek! ♥ (Så synd att jag fick in någon konstig inställning på kameran bara! )
Aporna är så faccinerande att titta på!
 
Sedan var det dax för den fantastiska delfinshowen, Life! En värld full av liv ger gåhud!!!
Och ja vi satt nära, nära!
 
 
 
 
Ja det var ett bildmaraton från våran dag!
 
Nu blir det tvmys med Johan som precis kom innanför dörren!
 
Kramar ♥