Juveler

Ska spendera dagen med dessa små juveler! Kärlek!
 
Godmorgon torsdag! Först o främst Grattis till alla Marior idag :-)
 
Solen lyser från en blå himmel idag med. Hääärligt! Igår när jag åkte till jobbet för kvällspasset hade jag 10 grader i bilen. Såå himla härligt.. Vi är på rätt väg! I morgon går vi in i mars månad!
 
Igår var det städdag i Tegelhagen, dammråttorna behövde jagas bort. Att det blir så dammigt så fort. Dammhatare no 1 är jag det! Sedan var det somsagt jobbet för mig
 
Idag är det vab-dag igen. Johan har gått på sitt dygn. Känns sååå långt. Fy fy. Ingen bra dag idag :-/
Tilda är inte helt bra, men nu är hon iaf mkt bättre o jag tycker ögat ser bättre ut idag än vad det gjorde igår när jag åkte till jobbet. Skönt! Så i morgon hoppas o tror vi på jobb o förskola igen!
 
Hoppas Ni får en fin torsdag! ♥
 
Kramar ♥

Solig tisdag

Bjuder på lite djurbilder. Ni som följer mig på Instagram har ju sett den lilla apan som vi förälskade oss i på Kolmården i fredgas. Hur söööt?!  Tänk att vi har så nära dit, lyx!
Alice har tjatat idag om att hon vill åka o se delfinerna igen och höra ohohohohoh.. = Aporna när dom skulle få mat. hahaha!
 
Godkväll tisdag!
 
Njuter ni tisdagskvällen i soffan? Vilken superhärlig tisdag det blev, med SOOOL! Underbart! På förmiddagen tog jag bilen o styrde kosan upp till Gusum och Johanna o Tobbe. Fika o tog en långpromenad i solen! Härligt! Verkligen lyx att ha henne nära igen! Tack för idag darling!
 
Annars har måndagen o tisdagen bestått i lite firande ( i efterskott ) av svärfar o Fredrik som fyllt år, besök av farmor o farfar, mys o lek med gullhönorna o det gamla vanliga plockandet. TIlda är fortfarande inte helt bra, hängig o geggig i sina ögon :-( Hoppas det vänder snart!
 
Fortsatt trevlig kväll!
 
Vi hörs!
 
Kramar ♥

Jobbarhelgen slut

I veckan gjorde Tilda ett halsband som hon slog in till sin lillasyster!
Alice blev sååå glad! -Va?? Paket till mig?? -Du får det för jag älskar dig min lillasyster!
Det värmer mammahjärtat om nåt! ♥
 
Så var jobbarhelgen slut för denna gången, lite tidigare än tänkt. Skulle jobba i morgon med men då blir det istället en vab-dag med min stora tjeja som är förkyld, hängig och med ögoninflammation :-( Lilla pluttan! ♥
 
Jobbarhelgen har iaf varit bra och jag är glad över att vara där jag är!
 
Nu kollar jag Johan Falk som går på tv men snart blir det att förflytta sig till sängen för jag är trött!
 
Hoppas Ni haft en bra helg!
 
Kramar ♥