Nu tar jag helg!

Puss på dig Johanna ♥
 
Nu tar jag HELG! Tjohoo min tredagarsledighet är här! Nu hoppas jag på sol o fint väder för fyfy för detta blaskväder som är nu :-/ Vårlängtan är sååå stor nu!
 
Igår infann sig inte blogglusten, jobbardag för mig, de mina hade en hemmadag. Dom hade lekt o busat med pappan hela dagen och när jag kom hem hade dom städat o gjort så fint!
 
Idag har det varit jobb och dagis och när vi kom hem fick vi finbesök. Bästa Johanna kom o fikade o busade med oss! Så härligt! Barnen har inte pratat om nåt annat sen hon åkte ♥
 
Barnen var (över)trötta ikväll o sover nu sött tätt ihop i pappas säng ;-) Jag har bryggt lite kaffe och ska krypa upp o kolla Mia på Grötö som jag aldrig orkade kolla på igår!
 
Trevlig helg på er ♥
 
Kramar  ♥

På köksbordet

Dagens insta-bild! Tråkigt med samma bilder här och där men men, så får det bli ibland!
 
Köpte mig en, eller rättare sagt två buketter cremefärgade tulpaner på ica i fredags och oh så fina dom är! Ibland är blommorna man köpte i mataffärerna inte så mkt att "hänga i julgran" men dessa är jättefina!
 
Tisdagskväll. Hoppas Du haft en bra dag! Vi har lekt och slappat. Tilda var en sväng på dagis på förmiddagen, dom ringde o bjöd in henne på någon konsert. Kul för henne! Lillasyster gick o muttrade lite om att hon minsann oxå ville till dagis men vi lekte med dockor och pysslade hon o jag o sen var Tilda snart hemma igen. Ja denna vecka blir det bara en dag på dagis... Jaja...
 
Jag har iaf jobbat ikväll! En lugn o skön kväll. Nu ligger jag i soffan o har ont i magen :-( Surfar lite, kollar mail, favoritbloggarna, facebook o det där vanliga. Jag fastnade på styleroom, om man hade en sjö av pengar att gräva ur. haha! Johan kollar sport på tv o vi disskuterar livet. haha! o hur mycket konstigt folk det finns... Tur vi omges av de bästa! ♥
 
Nu borsta tänderna o krypa ner.
 
Jobbardag i morgon!
 
Kram på er ♥
 

Pulkaåkning

Härligt gäng ♥
 
Så har vi startat ännu en vecka. Den sista i denna månad. Snart går vi in i årets andra månad. Oj va det går ;-)
 
Vi har haft en ledig måndag. Tog lite sovmorgon o låg o drog oss till efter 8. Skönt och välbehövligt! Sedan kom pappan hem från jobbet o då åkte jag till tandläkaren. Det gick bra, inga hål. Skönt, skönt!
 
Johan var iväg o jobbade lite extra en stund o vi tjejer åkte ut till farmor o tog med oss lite semlor som vi svängt ihop (utan mandel såklart! ) som vi mumsade på o sedan lekte i snön en stund!
 
När vi kom hem ringde Jenny o Max o var leksugna så vi tog på oss igen och begav oss ut i pulkabacken o åkte pulka o busade i snön innan vi gick in o fikade o lekte! Jättemysigt! Tack för idag kära ni ♥
 
Barnen var såå trötta o somnade innan klockan 18.. Oj.. Tidig morgon imorrn??!
 
Johan är iväg på innebandy o jag har städat barnens rum och sedan har jag fixat med tvätten o plockat lite bland Tildas gamla kläder så jag hittade en hög jag tog fram till lillasyster!
 
Nu ska jag fixa med ett brev som ska iväg i morgon o sedan tar jag kväller!
 
Hoppas ni haft en fin dag ♥
 
Kramar ♥