Västerås

Pics från Västerås!
 
Då var vi åter hemma efter en tripp till Västerås o vår kära Jennie! Vi kom hem till ett städat hem, (ja jag vill alltid städa innan jag åker bort det är så mycket skönare att komma hem då! ) har packat upp o tvättat en maskin tvätt. Barnen hann bara in o så stängde de in sig på sina rum o lekte. Det är så härligt att komma iväg men lika härligt att komma hem oxå! ( även om jag saknar min syster så mycket ♥ ) Sitter uppkrupen i soffan med en filt, Johan kollar speedway, jag slösurfar o kollar kläder samtidigt som Allsången rullar på plattan brevid!
 
I söndags styrde vi alltså kosan mot Västerås där vi har haft mysiga o härliga dagar. Varit på Djäkneberget o lekt i den roliga lekparken, strosat o ätit glass, gått i affärer, shoppat, varit på Vallby friluftsområde o kollat alla djur o promenerat i solen, myst i Jennies fina lya, lekt på "hennes lekpark", träffat F, ätit, fikat, pratat, lekt o myst. Idag tog vi bussen ner till centrum o strosade en stund innan vi packade in oss i bilen o for Östergötland igen. Tack kära syster för dessa dagar, saknar dig redan ♥
 
Vi möttes av regnoväder när vi närmande oss Östergörland men ikväll har det spruckit upp o det väntar soliga dagar resten av veckan! Perfekt, så vi kan njuta våra sista semesterdagar ( och fortsätta vårt bygge!) för detta år. Känns så konstigt att våra sex veckors sommarlov snart är slut. Sex veckor kändes som en evighet men poff så har dom försvunnit.
 
Hoppas ni mår väl!
 
Har ni börjat jobba eller har ni semester än?
 
Kramar ♥
 

Lördag

Instapics!
 
Godkväll lördag!
 
Ja det är visst bara lördag idag, jag har sagt söndag hela dagen men lördag var det ja! haha!
Vi har städat, tvättat o fixat här hemma. Så skönt o ha städat när man ska åka iväg tycker jag, så mycket skönare att komma hem till ett rent o städat hem! I morgon styr vi kosan norröver! I eftermiddag blev det lite fika hos farmor o farfar och ikväll hade vi en liten kvällslekdejt med bästisarna. En cykeltur o lek på förskolegården! När vi kom hem blev det snabbdusch o sedan stupade två trötta tjejer i säng! Vilken tryckande värme det varit idag. Apuuhh!
 
 
Godnatt o sov så gott!
 
Kram ♥

Fredagspodden

Dagen i bilder!
Har krypit ner under det sköna täcket, lyssnar på 'fredagspodden' o tänkte jag skulle prova att slänga iväg ett blogginlägg från plattan! Prinsessorna sover sött o Johan är iväg på konsert med sin bror!Fredagen startade med åska o lite regn för att sedan spricka upp till ännu en varm sommardag!! I lööv it! Vi har spenderat dagen i Gållösa. Lunch, spel, lek o fika! När vi kom hem hoppade barnen i poolen o sedan har vi fredagsmyst hos mormor o morfar. Alice hjälpte dom laga middag medans jag fick kvalitetstid med min stora dotter. Det är så härligt med egentid med barnen. Ge dom 100% fokus varförsig! Vi tog en cykeltur o stannade o lekte vid förskolan. Mysigt o härligt, nyttigt o roligt! Min stora, fina, kloka, fina förstfödda♥ När vi kom tillbaka hade Alice somnat i morfars nya säng. Trött sötnos ♥Annars? Bygget står still för tillfället då vi väntar in några bitar som fattas.. irriterande men men bara o gilla läget! Snart far vi norröver! Imorgon blir det hemma-plock-o-pyssel. Det behövs! Godnatt o sov så gott!Kramar ♥