Black Friday

Just nu!
 
Hemma efter en kväll på "höjden". Johan kör dygn o barnen myser hos mormor o morfar! Jag har krypit upp i soffan, tänt lite ljus o ätit lite fredagsgodis samtidigt som jag kollar kvällens "På spåret"!
 
Igår var vi lediga o körde storstäning o adentspiff. Var hos FrökenFlora o inhandlade lite blommor! Jag hade såå ont igår kväll, klarar inte mkt. Men idag är det som tur är mycket bättre igen!
 
I förmiddags hade vi ett möte här hemma ang framtidsplaner, spännande! ;-) sedan stack Johan direkt till jobbet o vi tjejer käkade lite lunch o myste en stund innan det var jobb o dagisdax!
 
Ja Black Friday, ja USA:s största shopping- och readag har kommit hit oxå. Jag har inte hunnit shoppat nåt, har du? Har fått en del mail om nätbutiksreor, ska nog ta en sväng o kolla! Kanske kan hitta barnens juloutfit?!
 
Trevlig helg!
 
Kramar ♥
 
 

Personaldag

Söt tomtetjeja!
 
Trött Emma uppdaterar sig i cybervärlden en sväng innan det är dax att krypa ner i den renbäddade sängen, finns det något skönare?
 
Idag har vi haft personaldag med Geria hela dagen lång. Gick bättre än förväntat med att sitta still en hel dag. Inte riktigt vad vi är vana vid o vad min preggokropp gillar men just nu känns det riktigt bra i höfter, knappt jag vågar skriva det men det gör faktiskt det! När jag kom hem röjde jag lite i tvättstugan lite innan familjen kom hem från simskolan då åt vi god middag Johan hade fixat innan dom for på simskola och pratade om dagen. Sedan dröjde det inte länge förens tjejerna somnade och Johan stack på träning så jag spenderade kvällen med att börja städa lite o plocka fram stjärnor o stakar o sånt som ska fram! I år följer jag nog trenderna lite o kör lite guld / mässing. Börjar tröttna på silvret så vi byter nog ut en del silverdetaljer mot guld i lagom dos.
 
I morgon kör vi storstädning o adentspyntning så allt är klart till fredag då vi går på helgjobbet. Måste ta mig en tur till Fröken Flora o inhandla lite blommor med!
 
Sov Gott!
 
Kram ♥

Novembers sista

 
 
 
Godkväll!
 
Novembers sista vecka har kickat igång idag!
 
Jag startade dagen med skön o uppfriskande promenad med Kim. Härligt! Mina höfter känns "riktigt bra" ikväll! Skönt! Jag har ju bara vilat o inte gjort mkt på en vecka så vi får se hur det blir efter ett par dagar på "höjden" o adventsfixande hemma men det är bara att bita ihop! Jag är såå tacksam för att jag har världens bästa sambo som alltid finns där ♥
 
I eftermiddag kom Kim hit o fikade, pratade o lekte och Sofie o Judith hann även förbi en sväng. Mysigt med barndomsvännerna ♥ Vi har varit med om mycket tillsammans!!! :-)
 
När vi skjutsade hem Kim åkte vi förbi jobbet o hämta en grej innan det var natti natti för två trötta tjejer!
 
Johan jobbar och jag sitter o surfar runt efter julklappar. Igår var det en månad till självaste julafton!
 
 
Var rädd om Dig!
 
Kramar ♥