Brandplan

Småmammorna! Det är fint att ha en syster! ♥
 
Mitttiveckandagen idag! Jaha det var visst bara onsdag idag fast jag trott det varit torsdag hela dagen. Jag som hade tänkt mig ledig fredag i morgon men icke, en jobbardag kvar sedan är det ledig fredag!
 
Idag har det varit lång jobbardag som avslutades med personalmöte. De mina slutade tidigt o hade haft en mysig eftermiddag med pappan. Ponnyridning, handling o lek. Och när jag kom hem poppades det musik o dom dansade för fullt! På spisen stod min favoritsoppa! Fina familj!
 
Idag på personalmötet hade vi brandutbidning o jag fick mig en tankeställare; Vad har vi för plan hemma? Så när vi åt middag frågade jag barnen om dom visste hur vi skulle göra om det började brinna i vårat hus. -Jaa, då ska man gå ut svarar Alice! Men var ska vi gå ut och var ska vi träffas? Det måste vi bestämma tycker jag. -Jag tycker vi går ut där ( pekar på dubbeldörrarna vid altan ) o ses vid gungorna och jag måste gå ut även om det är natt o mörkt säger vår treåring. Kloka flicka! Så nu har även vi en plan!
 
Annars har vi haft en lugn onsdagskväll i Tegelhagen. Plockat lite i barnens rum (det eviga plockandet!), tvättat en maskin, ritat, kollat bolibompa, idag var det "Lilla djursjukhuset", det gillar barnen!
 
Nu ska jag plocka fram kläder till morgondagen, det gäller o ha allt förberett så vi hinner allt vi ska när vi börjar tidigt o sedan ska jag ta med plattan, krypa ner under det sköna täcket och kolla på "Hannah o Amandas hotell".
 
Hoppas Du mår väl!
 
Kramar
 
 
 

Maskerad

Snövit o Törnrosa redo att gå på maskerad!
 
Godkväll i stugorna!
 
Snövit o Törnrosa sover sött, Johan har gått till jobbet för lite extrajobb o jag har tänt lite ljus o krypit upp i soffan. Ska ta mig en kopp te o kolla "Äntligen hemma" tänkte jag! 
 
Idag var det snabba puckar efter jobbet, hem till de mina som nyss oxå kommit hem, svida om o sedan bar det iväg till bästisarna i Mossebo för maskerad! En supermysig stund för barn o vuxna! Barnen lekte, fikade, busade o hade så kul o vi vuxna fick gott fika! Tack Elin för allt du ordnar!
 
I morgon är det jobb o förskola igen. Veckan rullar på, jobb o förskola. Simskolan är inställd i morgon eftersom det är höstlov, men på torsdag kör vi dans och mitt i jobbarthelgen ska vi lördagsmysa med vänner o det ser vi fram emot!
 

På återssende!
 
Kramar
 
 

Hej vintertid!

 
Hej vintertid!
 
Ja ni har väl inte glömt att dra tillbaka klockan idag, idag är dagen då vi får tillbaka timmen vi förlorade i våras! Tycker faktiskt det känns att klockan går lite saktare idag ;-) Skönt!
 
Det blev visst en lite bloggpaus inser jag nu. Tiden har helt enkelt inte funnits där och på kvällarna har jag varit så trött o stupat i säng tidigt.
 
I torsdags bar det alltså iväg mot Ullared och GeKås. En heldag i varuhuset o en hel del gula påsar fick följa med hem! Mest var det väl julklappar till de små o lite ytterkläder till dom!
 
I fredags var det jobb, utvecklingssamtal på förskolan o sedan mys med moster! Fredagsmys hos mormor o morfar o då firade vi Jennie eftersom hon fyller år näsa helg o då är hon ju inte här :-(
 
Igår åt vi mysig lördagsfrukost tillsammans med Jennie innan hon åkte hemåt igen :-( Vi åkte mot Norrköping o mötte upp vännerna Johansson/Pettersson och gick på Mora Träsk i Borgen. Full fart! Blir varm i hjärtat när jag ser den där fina busligan gå hand i hand! Sedan tog vi lördagsmiddagen på McDonald´s innan vi for hemåt igen!
 
Igårkväll var vi en trött familj. Tände massa ljus o kröp upp i soffan o kollade på film o myste och när barnen lagt sig kollade vi på säsongspremiären av "Så mycket bättre". Inga favoriter bland deltagarna så vi får väl se hur säsongen blir!
 
Nu har tjejerna o jag precis ätit lite lunch, Johan är på innebansymatch men dyker nog snart upp skulle jag tro. Jag är snorig o trött så jag har krypit upp i soffan o ska bläddra i "Allt i hemmet Julspecial" som jag köpte hem i veckan! Nu längtar jag efter 1:a advent. Det är så mysigt när man får börja plocka fram stjärnor o ljusstakar, fixa lite adventspyssel! Snart bara en månad kvar. Ja snart är även detta år slut, åren går sååå fort!
 
Hoppas ni haft en bra helg!
 
På återseende!
 
Kramar