Vecka 40

 
 
 
Stora tjejer, älskade NI ♥
 
Godkväll måndag o septembers sista dag! Helt galet att det redan är oktober i morgon. Den rosa månaden är här! Hög tid att köpa sig ett rosa band!
 
Sitter uppkrupen i soffan o äter kanelknäcke o sura satsumas, mums! Barnen sussar sött o Johan jobbar så ikväll är det ensamkväll! Jag ägnar mig åt lite nätshopping, så mig går det ingen nöd på! ;-)

Hoppas er vecka startat bra!
 
Stor kram
 
 
 

Helgen

Gårdagens fina fikasällskap!
 
Så var ännu en helg slut. En ledig sådan!
 
Igår mötte jag upp fina vännerna Johanna o Jenny o vi gick o fikade på Lilla Blå, strosade på vika o pratade bort några timmar! Mysigt! Önskar lördagarna såg ut så oftare! Känns som det är dax att samla gänget snart igen, var alldeles för länge sen, igen!

Annars hade vi en lugn hemmalördag. Johan laga massa mat och till middagen kom farmor o farfar o gjorde oss sällskap! Johan o jag avslutade lördagen med att kolla film som vi somnade ifrån, haha!
 
I morse begav vi oss iväg mot Kolmården för att ladda om årskorten sedan åkte vi in till stan igen för lite shopping. Lite smått o gott till barnen o varsin ny mobil till mamman o pappan. Varför byta något vi trivs med? Så vi kör på varsin ny Samsung, denna gång en S4. Så nu har jag suttit o lagt över allt o sparat alla kort o grejer så ögonen går snart i kors!
 
Imorgon kickar vi igång en ny vecka. Förskolan har planeringsdag så farmor får rycka in en stund efter Johan gått på sitt pass o jag slutar mitt!
 
Nu är det hög tid att borsta tänder o krypa ner under det fluffiga täcket! ZzzZZ!
 
Godnatt!
 
Kramar

Lillefoten

 
 
Mysiga tofflor till småfötterna i familjen!
 
Ja nu är hösten här och i morse när jag skulle till jobbet var det bara 2 grader o lite frost på bilrutan. Burrr. Vad fort det gick från sommar till höst i år! Vi har börjat elda i vår braskamin o det ger värme o är så mysigt. Såhär års åker mina tofflor fram o jag har letat tofflor till de små fötterna i familjen men inte hittat några bra. (alla känns så hala) men så sprang jag på dessa godingar från Shepard när jag surfade runt så det fick bli ett klick, klick och dom passade perfekt och barnens betyg blev; -Så fina. Underbara! Känns som att gå på en nallebjörn! haha!
 
Igår var vi lediga alla fyra och vi startade dagen med en tur till bästa Carro o barnen klippte sig o sedan var vi hemma o njöt av ledighet. Plockade in utemöblerna och fixade lite. Johan o jag avslutade dagen i soffan med film o hämtmat!
 
Idag har jag jobbat o de mina har varit lediga. Dom hade haft en mysig dag med pappan som hade hunnit med både städning o storhandling, vad du är bra!!  Jag hade bytt bort mitt kvällspass så jag skulle kunna följa med på simskolan ikväll men när jag kom hem kände jag att kroppen inte alls var i form för klorbad så jag blev hemma o plockade, fixade med lite tvätt o lagade mat samtidigt som jag lyssnade på "fredagspodden" som jag inte hunnit lyssnat på!
 
Nu väntar jag hem Johan som är på träning och då ska vi nog se säsongspremiären av "Bonde söker fru" tror jag!
 
Hoppas ni haft en bra dag!
 
Kramar