Lillebror ♥

 
Nu är lillebror här!
Fredagen den 25 april föddes vår älskade William!
 
Allt är toppen och vi njuter i vår bebisbubbla! Återkommer vartefter!
 
Ta hand om er!
 
Kramar ♥
 

Slice of life

 
 
Äntligen är första tavlan uppe i "nybygget".
 
Ja nu har vi iaf fått upp en tavla inne i "Master bedroom". Det blev en färgklick av Carolina Gynning, Slice of life! Tycker den är fin! Nu väntar jag på att få hem två prints att ha över sängen oxå! Kanske kommer dom i morgon?! Det blir dock två mindre färgglada men med fina texter på! Får visa när dom är uppe! Ja sen är det bara en vägg kvar där jag tänkt mig några små tavlor på tavellister tillsammans med lite annat lull-lull men där ska spjälsängen stå nu så den väggen tar jag tag i när "ärtan" flyttar till sitt rum så då har jag en stund på mig o bestämma vad jag ska ha där! Lika bra o börja kolla nu, jag som har så svårt o bestämma mig, haha!
 
Idag lämnade Johan på förskolan innan han gick på sitt jobbpass. Han gav mig order innan han gick; -Gå o vila nu, passa på. Vill inte höra att du städat, tvättat, plockat o putsat några j*vla fönster. haha! Jag gjorde, nästan, som han sa. Jag tvättat några maskiner tvätt o bäddade spjälsängen, vagninsatsen och lilla "sovkorgen" men annars la jag mig faktiskt på soffan o vilade några timmar innan det var dax för, förhoppningsvis, sista barnmorskebesöket! Allt var bra och det lilla hjärtat tickade på, den känslan! ♥
 
Ikväll har jag varit på möte på förskolan så när barnen kom från simskolan fick dom mysa med morfar sålänge! Jag har avslutat dagen i soffan, tagit det lungt, druckit te och ätit rosmackor. Blev såå sugen!
 
I morgon är en annan dag, då måste jag jaga dammråttorna lite ;-) Men nu ska jag förflytta mig till sängen, ska bli skönt att ta av sig stödstrumporna, haha, och sträcka ut mig! Sa jag att jag var redo o färdig föresten?! ;-) Ja nu börjar jag längta efter att bli lite smidigare igen, men mest av allt längtar jag efter att få lära känna den lilla individ som rumlar runt i min mage! ♥
 
Godnatt och på återseende!
 
Kramar ♥
 
 

LillaBlålunch&Fika

 
 
 
Godkväll måndag höll jag på att skriva men det är ju faktiskt redan tisdag! Ja den här veckan kommer jag nog vara en dag efter hela tiden tror jag!
 
Efter en skön stund hos frissan hade jag mysiga timmar tillsammans med Johanna o Siggesötnos. Godingen växer så det knakar! Vi tog en långlunch o gofika på "Lilla Blå!" När jag kom hem kom även Johan o barnen. Barnen gick ut o lekte i lekstugan ett par timmar och jag fortsatte mitt projekt jag började på igår, nämligen fönsterputsning. Lånade mammas Kärcher, var inte alls vän med den sist jag försökte men tänkte ge den en chans till och efter ett tag fick jag in snitsen o resultatet blev helt okej! Ja det kan inte bli sämre än vad det var innan för fyy så skitiga fönstren var! Men medlet man kan köpa till var inget o ha, tacka vet jag diskmedel o vatten!

Men trots mina hopp upp o ner på stolar o putsande är lilla "Ärtan" lung o inga tecken på att vilja komma ut. 9 dagar till bf idag! ♥ Nu känner jag mig färdig så i morgon ska jag nog packa det sista som går att packa ner, ta o bädda den lilla sängen, vagninsatsen o plocka lite i bebisrummet och sedan hoppas jag det snart sätter fart! I morgon blir det iaf ett besök hos barnmorskan, förhoppningsvis det sista ;-)
 
Nu blir det tvn en stund och sedan säger jag natti natti för idag.
 
Kram och på återseende! ♥