Sista augusti

Mina fina pojkar diskuterar ♥
 
Mina fina pojkar! Som jag älskar er, och våra flickor Nu sover familjen sött och jag ska snart göra detsamma! Har ägnat mig åt lite nätshopping, alltid kul! Klick, klick ;-) Tilda har ju växt ur allt under denna sommar och lilleman, ja han med, han växer så det knakar och använder nu mest 74, ja 80 kan han ha med i vissa plagg! Stora lilla killen Så lite nytt i klädväg till dessa två fick det bli en kväll som denna! Måste lägga in en ansökan på försäkringskassan med innan jag lägger mig, tror jag bara planerat upp dagar till o med augusti så det är dax igen. Kör några månader i taget!
 
Vi har haft en lugn o skön hemmasöndag! När Johan kom hem i morse stack han iväg o var lite taxi sedan kröp han ner o sov några timmar. Vi andra lekte, plockade, tvättade o myste och så har dagen fortsatt tills det var läggdax!
 
I morgon går vi in i september månad och vi välkomnar höstmånaden nummer ett!
 
Godnatt och Sov gott!

Ett hej


 
En lördagskväll, den sista i augusti. Sista sommarmånaden övergår snart till den första höstmånaden! Kollar lite på tv och funderar faktiskt på att gå o lägga mig snart. Känner mig så trött. Barnen sussar sött och min fina har åkt till höjden för lite extrajobb. Idag har vi varit hos Jennie på fika och sen har Johan fortsatt måla utbyggnaden.
 
Annars rullar det på, dagarna bara försvinner, somvanligt! Vi har varit hos Jennie, förskolan och förskoleklass, barnen har haft kompisar här, hjälpt farmor lite, traditionella fredagsmyset o ja dagarna bara rullar på!
 
Hoppas Ni mår väl!
 
Kramar

4 månader

Lilleman ♥
 
Vilken superhärlig dag vi fick idag, varmt o skönt. En riktig sensommardag! Det är så vi vill se hösten bli!
 
Llilleman o jag var på bvc och öppna förskolan på förmiddagen, lilleman väger nu 8275 o är 64,5cm lång. Stora killen  Kollade på tjejernas kort idag o jämförde ( jaja man ska inte jämföra barn men ändå kul o se skillnaden mellan sina egna som är uppväxta på samma gamla tuttmjök, haha! ) och det var stor skillnad mot denna söta herre, hihi ;-) Efter vi hämtat Alice tog vi en tur till syrrans lägenhet, igår gick flyttlasset. Äntligen!
 
Igår var gänget o hämtade allt och jag o barnen hade en heldag med farmor! Mormor hann precis hem till Tildas fotbollsträning så hon fick åka ut dit (slapp jag dra ut lilleman i regnet! ) en sväng och hon var så glad över sina nya fotbollsskor!
 
Nu ska jag betala lite räkningar o plocka lite här innan det är natti natti!
 
Hoppas ni mår väl!
 
Kramar