Hemmafru

 
Godkväll fredag!
 
Februaris sista dag. Vi välkomnar nu mars!
 
Idag har jag gjort min sista arbetsdag på läääänge! Känns så vemodigt och konstigt. Ska bli såå skönt för kroppen. Jag behöver det! Men jag kommer sakna alla så mkt. Detta är den gång, av mina graviditeter, som jag kommer sakna jobbet som mest tror jag. Allt skoj vi har, alla vänner o alla boende! Men jobbet finns ju kvar ;-) Och tiden kommer gå så fort, det vet jag så nu ska jag tänka om och n j  u  t a!
 
Slutade klockan 12 idag o sedan blev det en tur till Söderköping för lite handling och så lite fredagsmiddag med familjen innan Johan åkte iväg för lite extrajobb i natt. Han gör vaken natt så imorgon får vi tjejer hålla oss tysta o lunga så han får sova en stund ;-)
 
Trevlig fredagskväll!
 
Kramar
 
 

En onsdag

Finaste lillbus! ♥
 
Mittiveckandagen, Godkväll!
 
Ännu en dag är förbi! Jag har slagit mig ner i soffan, väntar hem sambon o då blir det lite tvmys innan det är dax att krypa ner!
 
Jag har jobbat, barnen var på månadsfest på förskolan på förmiddagen o sedan busat med pappan! När jag kom hem kände sig Alice hängig igen så Johan och Tilda fick fara själva på simskolan idag. Jäkla smeta hon åkt på som aldrig vill ge sig. I morgon får Johan ta ett vab-dygn o kurera lillbus  medans jag kör mina två sista pass!
 
Johan åkte på träning förut och jag tog en dusch o när jag kommer ut ur duschen tycker jag det är så tyst o börjar fundera på om barnen rymt hemifrån men hittar dom sedan tätt ihop, sovandes i vår säng! Haha, det var två söta tröttisar! Så vid kvart över 6 sov dom båda två o det blev en ensam kväll för mig. Har tvättat några maskiner tvätt o fixade det vanliga plocket.
 
Trevlig kväll!
 
Kramar
 
 

Första skorna

 
Ärtans första skor! Klart det ska vara ett par vita converse ;-)
 
Godkväll!
 
Ja jag blir bra sugen på att ta fram mina converse nu när snön är borta! Skinnjackan kan jag väl bara glömma att komma i denna vår ;-) Får nog hänga tills nästa vår tror jag! haha! Vet inte vad jag ska ha på mig fram till maj?!! Idag fick den tunnare vinterjackan åka på men den går inte att knäppa på långa vägar! haha!
Idag hämtade Johan ut ett paket innehållandes "ärtans" första skor! Vita converse blir fint till våren, eller hur? Tyvärr lär h*n nog inte kunna ha dom förens till hösten men men!!
 
Idag har jag gjort min sista jobbarkväll, nu återstår tre dagturer! Känns konstigt måste jag säga! Även om det ska bli skönt för kroppen! (igår på min lediga dag körde jag ett städrace i barnens klädkammare på morgonkvisten och det fick jag visst sota för resten av dagen sen, ajaj!! ) Johan o barnen har varit lediga. Tilda har varit hos tandläkaren, en sväng på förskolan för träff med höstens lärare då hon börjar förskoleklass, ja det är galet! Vår lilla Tilda  När jag åkte till jobbet gick de ut o spenderade några timmar i trädgården, fortsatte röja o fixa. Så fort det bara går måste vi så lite nytt gräs på "vår åker" ;-)
 
Nu ska jag plocka lite o sedan säger jag Natti Natti!
 
Kramar