Happy Friday

 
Hej bloggisar!
 
T.G.I.F! Ja ohh vad skönt med fredag, och denna vecka är det "rätt" fredag som vi brukar kalla denna fredag innan ledig helg :-) Ska bli så skönt!
 
Fredagsmyser ni? Lite god mat, snacks o ett glas vin?
 
Ikväll kör jag fredagsmys ensam, eller jag har myst med mina små gullfjun innan dom nyss somnade gott men resten av kvällen blir det jag, soffan, lite gott i skålen och "På spåret"! Mamma o pappa är i Västerås och Johan är iväg på innebandymatch. Tycker inte om när mina nära o kära är ute på vägarna i detta väder :-( Ja fyy, vilket väder.. Snö, blåst o kallt. Nu räcker det tycker jag, låt oss njuta av snön som redan ligger!
 
I morgon kommer målaren o slipar väggarna efter några dagars spacklande och efter det är det dax att måla! Så helgen består av målning o lite målning! Men även lite middag med vänner o så blir det väl en hel del lek i snön om jag känner Humle & Dumle rätt ;-)
 
Ha en skön kväll och Trevlig helg!
 
Kramar

Snöyra o lekdejt

 
 
Burrr, vilket ruskväder det är ute. Snön yr o det blåser kallt (eller just nu ser det ju faktiskt lungt ut! Men när vi var förbi gammelmormor innan va det isande kallt! ) Hur eller hur är det så skönt att sitta inne i värmen!

Johan kör jobbardygn o barnen sussar gott, strax efter 19 sov dom båda två.. Zzz.. Dom var trötta efter en dag på förskolan och lekdejt med bästisarna! Elin o barnen var här efter förskolan, så barnen lekte och Elin o jag drack kaffe o pratade! Mysigt! 
 
Imorgon kör vi en jobbardag igen sedan ska det bli skönt med ledig helg! Eller ledig o ledig, då kör vi hemmajobb! Då ska vi (läs Johan ) måla o måla o måla för på under lördag blir det klart för målning! Skönt! Sitter här med färgprover o funderar på väggfärgen... Var inne på vitt med stänk av grått men det är svårt. Kanske ändå kör på det säkra kortet vitt o sedan funderar på den gråa nyansen så kan vi måla det senare. Ja, har till imorgon på mig att komma fram till något ;-)
 
Imorgon ska barnen iväg o åka skridskor med förskolan så nu ska jag bege mig till källaren ( som är full av grejer, har jag sagt att det ska bli skönt när allt är klat här hemma?!! ) o packa skridskor o hjälmar innan jag kollar gårdagens "Mästerkockar" och "Mia på Grötö" som jag missade igår!
 
Ha en fin kväll!
 
Kramar
 

Lilla Bläckis

Lilla Bläckis!
 
Godkväll!
 
Bjuder på en bild av lilla "Bläckis" som en duktig jobbarkompis virkat som lilla Sigge fick av mig! Ska beställa en till "ärtan" med sen! Bläckfiskens armar sägs vara lugnande för barnet o kännas som navelsträngen! Och söta är dom ju med :-)
 
Hemma efter jobbarkväll. Ute är det snöyra och när jag parkerade här hemma o var påväg in hände det, årets första vurpa. Pang så låg jag där, men jag var snart uppe på benen igen, ( ingen som såg mig?!! Ja så knäpp man är! ) Höften fick sig en smäll men tur jag inte landade pladask på "badbollen"!
 
När jag kom hem gjorde Johan o en kompis varma mackor som vi mumsade på o nu ska jag lämna grabbarna i soffan o bege mig mot sängen. Upp för jobbardag imorgon!
 
Natti Natti!
 
Kramar