Kvällsdopp

 
 
 
 
Inte lätt att fotografera dessa vattendjur, dom är ju mer under vattnet än över!
 
 
Uppkrupen i soffan såhär sista kvällen i Juli. I morgon går vi in i sista sommarmånden, augusti. Månaden då vår lilla prinsessa blir 4 år! Sitter och lastar över kort på lagringsminnet, kollar på Ernst och pratar med syster yster. Härligt att ha henne nära! Ser fram emot många mysiga höstkvällar tillsammans!
 
Idag har det varit svalare, fläktat lite och en behagligare luft men den tropiska värmen ska visst komma tillbaka?!
 
Johan har målat hela dagen och vi andra har lekt, tjejerna har badat och sedan har vi bjudit gammelmormor på fika. Bakade en vinbärskaka som vi bjöd på!
 
Ikväll tog vi oss en tur till Sandgärdet så Johan, Jennie och tjejerna tog ett kvällsdopp! William och jag fick hålla oss på bryggan!
 
Hoppas ni har en fin kväll!
 
Kramar
 

Ett sommarregn

 
Äntligen kom det lite regn. Behövdes verkligen! Tyckte luften blev bättre efter lite regn o åska men nu är det lika klibbigt igen. Pust!
 
Igår hyrde vi ( läs Johan ) matt-tvätten och vi ( läsa Johan ) skurade alla mattor, soffan och sängarna! Brukar göra det en eller två gånger om året. Känns fräscht! Sedan fortsatte han måla nybygget ( inte kunnat måla så mkt pga den extrema värmen ) Förstår inte var han får all energi ifrån min kära. Jag känner mig mest helt slut, men tror amningen tar mer än vad man tror i denna värme!
 
Idag var det BB-dax igen, frågade om jag kan få bada, men icke sa nicke... Suck! Så ja, jag ställer in mig på att inte få bada i år helt enkelt. Får nöja mig med att vada omkring i poolen. Jaa nästa sommar får bli min sommar!
Annars var allt bra, det läker och nu är det samma visa igen med daglig omläggnig och in nästa vecka igen.

Mamma o Jennie tog med sig tjejerna till havet så dom fick bada o busa och slippa åka fram o tillbaka till sjukhuset. Dom var så glada och det värmer gott i mammahjärtat!
 
Ha en fortsatt bra kväll!
 
Kramar
 
 

Förlovade ♥

 
2014-07-21
 
 
Godkväll söndag!
 
Jag har ju inte skrivit så mycket om vår 10 årsdag i måndags. Ville hålla det för oss själva ett tag och vänta på våra ringar innan vi berättade, Johan har friat, vi är förlovade! Äntligen ;-)
 
Ja i måndags när vi firade 10 år tog vi med oss picknick och bubbel, åkte till Ekön och Johan gick äntligen ner på knä ;-)
 
Fick den ring jag drömt om och jag kan inte sluta titta på den!
 
Om det blir bröllop undrar ni? Ja men det kommer dröja, det tog ju 10 år innan vi förlovade oss så vi har inte bråttom ;-) Haha! Men självklart vill jag bli fru Larsson en dag!
 
Haft en vaaarm helg, de mina har varit på Sandgärdet o badat, grillkväll hos mamma o pappa, fika i Gållösa och idag fick vi sovmorgon till 10 över 8!! Sedan satte vi fart o städa av och tvätta korgen tom! Det behövdes!
 
Nu är Johan ute o går med M och när han kommer hem blir det film och soffan innan vi säger godnatt!
 
Kramar