Nostalgitripp

Dukat för fika!
 
Nostalgitripp bland våra filmer!
 
Söndagskväll och jag har landat i soffan! Tilda o jag har precis varit ute o kört lite sparkcykel, eller hon har kört o jag har tittat på! ;-)
 
Farmor o farfar var här på eftermiddagen, gofika, paket och sedan fastnade vi framför tvn! Vi tog fram vår lilla låda med filmer från barnens första år! ♥ Ohhhh, man blev helt nostalgisk. Har dom verkligen varit sådär små?! Vi kollade deras första födelsedagar, när vi låg på bb med Alice och lite "vardagsfilmer". Det blev många goda skratt och "ohhhande"! Vi måste skärpa oss med filmandet, för det är ju verkligen såå kul att ha och gå tillbaka o kolla på! Barnen tyckte oxå det var så kul att se!
 
Vi fortsatte kvällen i nostalgins tecken, käkade 90-tals middag med Lövbiff, pomme o beasås! haha! Det var i n t e igår!
 
Nu ska jag plocka fram lite "gott" o krypa upp i soffhörnet och invänta kvällens "Annika Bengtzon-film", Livstid!
 
Kramar ♥
 

Sommartid

 
"Bumling" och jag, på vår förstföddes födelsedag! 28 mars! Vecka 36 ♥
 
Hej sköna söndag och hej hej sommartider...
 
Ni har väl inte glömt att ställa fram klockan en timma? Nu kör vi sommartid! Tycker alltid det känns så väl den där timmen, man tror hela tiden att klockan är mindre än vad den är just denna dag!
 
Vi har vinkat av moster, som tyvärr farit hem till Västerås igen. Längtar tills dagen då spontanfika blir verklighet! Nu är Johan o Alice iväg och handlar och Tilda är ute o kör sparkcykel!
 
Snart dax att fixa lite fika för farmor & farfar ♥ kommer och firar Tilda lite i efterskott!
 
Nu ropar sparkcykeltjejen att jag ska komma, bäst att kila!
 
Ha en fin dag så hörs vi!
 
Kramar ♥
 
 
 

Kalasande

Igår blev vår stora tjej 6 år! Det är stort!
 
Lite paket!
 
Frukostbrickan! Eller "Innan-frukost-brickan" ska vi väl säga!
 
Älskade tjej!
 
Tårtan som pappa o födelsedagsbarnet svängde ihop efter hennes önskemål!
 
Sen kom mormor med en födelsedagstårta med ;-)
 
En annons i tidningen är ett måste! Tilda läser alla födelsedagsannoner varje dag och tänk just denna dag var världens finaste tjej själv med ;-)
 

Hej lördag!
 
Hoppas ni har en fin helg och att ni njutit av vårsolens strålar o värme idag!
 
Igår hade vi alltså födelsedag här hemma! Då firade vi vår stora skatt på hennes sexårsdag! Hon hade en, som hon själv sa, underbar dag, från morgon till kväll!
 
Dagens började med lite god "före-frukost-bricka" och skönsång från mamma o lillasyster! Sedan kom moster o vi åt god frukost. När pappan kom hem från jobbdygn blev det paketdax! Där hon bland annat fick en ny sparkcykel, lego o kläder!
 
Dagen bjöd på lek i lekstugan, lek med moster, legobygge och bus! På eftermiddagen var det dax för kalas. Då blev det mer paket! Massa fina kläder, skor och mer lego! Tårta o massa firande!
 
Framåt kvällen blev det premiär med sparkcykeln innan det var dax för fredagsmys hos mormor, morfar o moster! När vi kom hem därifrån satte sig Tilda o byggde lego igen och somnade inte förens 21-tiden. Johan o jag myste upp oss i soffan och kollade en film! En mysig dag!
 
Idag startade dagen med lördagsfrukost tillsammans med moster och sedan åkte jag till "Familjens Dag" med Johanna, Anki o Siggesötnos! Kollade barnloppisen och Sigge fick sin första bok. Johan o barnen stannade hemma, dom skulle egentligen med och gå på teater men Alice var hängig efter "magsjukan" o så ville dom ju leka med moster istället!
 
I eftermiddag har vi njutit av vårsolen och fortsatt kalasandet, då var det världens bästa pappa o morfar som firades på sin födelsedag! Ja vi firade kära mamma / mormor också som fyller år senare i veckan!
 
Nu blir det kvällsmat o en film tillsammans med min kära ♥
 
Kramar ♥