Blomstertid

 
Dagens blomster!
 
En liten uppdatering såhär på kvällskvisten! Barnen sussar sött, Alice somnade tidigt efter en Kråkebok så Tilda o jag fick en kväll tillsammans, hon ritade o så kollade vi på ett av hennes favoritprogram, "Halv åtta hos mig"! Själv tycker jag programet inte är detsamma utan Helge Skoog! Nu sitter jag uppkrupen i soffan och lyssnar på fredagspodden och tar en sväng på nätet innan det är dax att krypa ner. Fyller en korg på lekmer, oups. Skulle bara ha en ny "arm" till Williams sängmobil men det blir visst lite mer i den där korgen ;-)
 
Idag har vi varit o plockat liljekonvalj på "mormors ställe"! Blev även lite sommarblommor! Ohh underbara blommor! Det är så vackert nu!
 
Sov gott!
 
Kramar
 
 

En lång helg

 
 
Våra pirater redo för dansuppvisning!
 
 
Godkväll i stugorna!
 
Satt mig i soffan för kvällen nu! Läser lite bloggar, kollar mail, lastar över kort från kameran o sådär! Barnen sover gott och Johan är ute o går med grannen!
 
Var har sommarvärmen tagit vägen? Ute är det blåsigt o kallt :-/ Hoppas värmen återvänder nu när det är "långhelg" för många!
 
Idag har lilleman och jag varit på bvc o han hade gått upp nästan ett halvt kilo även denna vecka. haha! Vår lilla kille! Ja det är nog allt grädde han får ;-) Stannade kvar på ÖF o drack lite kaffe o pratade bort en god stund! Annars har vi hunnit med utvecklingssamtal med Tilda, glass o lek vid Kårtorp, veckostädning, veckohandling och tvättat korgen tom! Skönt! I morgon går Johan på jobbardygn o sen blir han borta ( i stort sätt ) tills på söndag med jobb o en resa till huvudstaden så det blir tomt :-/
 
Ha en fin kväl så hörs vi!
 
Kramar
 
 
 
 

Mors dag

Finaste trion ♥
 
Morsdagspresenter ♥
 
 
Hoppas ni haft en fin mors dag, denna sommardag!
 
Min dag började med att min trio kom in med paket o fina teckningar! Mina älsklingar, ja även den stora ;-) Sedan åt vi frukost o myste en stund innan vi åkte till Gållösa för att fira Johans mamma. God mat o god morsdagstårta! Mums!
 
Sedan var det dax för tjejernas dansuppvisning på Grännäs! William sov sig genom syrrornas uppvisning i skuggan hos mormor och morfar men vi som var vakna kan säga att dom var sååå duktiga alla härliga dansare! Lite skillnad på väder om vi tänker tillbaka på förra årets avslutning, då satt vi där i ösregn!
 
Efter dansuppvisningen blev det mer morsdagfirande, då var det den bästa av dom bästa som skulle firas, min ( och syrrans ) fina mamma! Mer gott fika, denna gången glass i stora lass ;-)
 
Vi har även hunnit fira vår älskade William idag på hans månadsdag. Vårt charmtroll blir, redan!!, en månad idag. Tilda o Alice har firats med tårta på sina 1månadsdagar o självklart ska W oxå firas med tårta men det tar vi i veckan istället eftersom det var så mycket morsdagsfirande idag. Så den som spar han har ;-)
 
Barnen sover gott och Johan o jag har intagit varsitt soffhörn men jag känner att ögonen börjar gå i kors så snart ska jag nog förflytta mig mot den sköna sängen och bläddra i lite tidningar innan William vaknar för kvällsmålet!
 
Kram på er