Första advent

Mina fina rådjur från Fröken Flora och årets (stora) rumsgran även den från Fröken Flora! Rumsgranen från förra året "höll inte riktigt måttet" tyckte jag så den fick bli kvar i fönstret hos William.
 
Godkväll söndag och Välkommen Advent!
 
Idag har vi tänt första ljuset i adventsljusstaken och i fönstren står det nu ljusstakar och hänger stjärnor. Ja det var riktigt efterlängtat med advent i år. Ljus, ljus, ljus! Fast idag har vi faktiskt fått se den bästa lampan, solen ett tag! Inte helt fel!
 
Igår var det dax för våran "advent-tradition"! ( tror det är 5:e året nu ) Vi satt här i soffan och fick se ett ljus som rörde sig ute i trädgården... Jo men visst, tomten kom och smög omkring i vår trädgård och kom upp på altan med några små paket. Bästa, bästa tomten. Barnen blev heeelt lyriska och som ögonen tindrade! Så härligt att se! Men nu börjar det bli svårt att bibehålla vår stora dotters tro, haha. Hon vet nog inte riktigt vad hon ska tro ;-) Idag avslöjade hon mig som tandfen, haha! Jaa hon börjar bli stor! Vår förstfödde prinsessa!
 
Har haft en skön söndag och första advent. Tilda har lekt med en kompis och i eftermiddag tog vi en tur till viken. Kollade alla fina skyltningar, träffade bästa Mosseboligan och så var det dans kring granen!
 
Nu sover trion, mannen har gått till jobbet och jag har laddat med lite gott kvällsfika och ska kolla sista Maria Lang-filmen tänkte jag!
 
Hoppas er första advent varit ljus o fin!
 
Kramar
 
 
 

Välkommen advent

I sovrummet står nu min nya Gustavo från Star trading.
Godkväll fredag!
 
Nu har vi advent i huset och från och med ikväll är det okej att tända tycker jag! Lite tråkigt att jag sitter här o myser i min ensamhet bara. Johan har gått på jobbdygn! Men vi får köra lördagsmys i morgon istället!
 
Johan, M och tjejerna var på skridskodisco i ishallen ikväll. När dom kom hem gick tjejerna o la sig och Johan gick till jobbet. Jag har kollat "På spåret" och druckit en kopp Söder.
 
Igår var jag och syrran med mamma och pappa till Linköping o shoppade. När var vi fyra ute på något senast? Minns det inte ens. Det var så mysigt! Handlade lite presenter, julklappar och lite smått o gott på Ikea.
 
Ha en fin helg!
 
Stor kram
 
 
 
 
 

Från tvsoffan

Igår blev den här lilla konstapeln 7 månader ♥ Hur gick det till? Han blev ju ett halvåt nyss ju?!
 
Godkväll från soffan!
 
Hoppas ni har en skön kväll!
 
Jag har kollat "Bonde söker fru" och nu surfar jag runt i cyberspace en stund innan det är dax att krypa ner! Söker efter julsaker att förnya hemmet med. Igår körde jag ett städrace och fixade lite adventspynt så nu är det bara det sista piffet kvar till helgen! Tror inte att advent o ljus varit så efterlängtat som i år.
 
Idag har vi varit på Öppna förskolan och ikväll, medans Johan o tjejerna var på simskolan ( Tilda tog sitt tredje märke! ) har William o jag varit på Vammarhöjden i lite ärenden och tittade in hos "mina tantor".
 
Nu börjar ögonen faktiskt gå i kors så nu kryper jag ner, imorgon måste jag vara pigg då blir det lite shopping med mamma, pappa och syster. När hände det senast?! Ska bli kul!
 
Godnatt vänner!
 
Kram