Bus eller godis?

 
 
 
 
 
 
 
Happy Halloween!
 
Bus eller godis? Har ni firat halloween idag? William o Alice har varit lite småkrassliga. Hostar o snorar men goa och glada iaf så vi körde bakförmiddag, bakade spökmaränger o chokladkaka och bjöd mormor, morfar o moster på eftermiddagskaffe bland tjejernas läskiga pynt ;-)
 
Dom hade varit i storstan och hade fina kläder med sig hem till barnen! Tack!
 
Ikväll tog vi en tur till farmor och farfar med lite "läskig fika" och sedan blev vi bjudna på tacos o fredagsmys hos mormor och morfar! Dit kom även ett gäng häxor och hälsade på, uhhhh!! ;-) 
 
En lugn o mysig halloween!
 
Trevlig helg!
 
Kramar
 
 
 

Det blir inte alltid som man tänkt sig...

 
 
 
Nej, det blir ju inte det. Vi hade planer för en dag på Kolmården idag, tjejerna såg fram emot häxor, spöken o läskig halloween på Kolmården. Matsäcken var inhandlad och allt fixat men sen igår kväll när jag kom hem från min promenad möttes jag av en liten Alice med glansiga ögon och jag kände direkt vad som var på g, jomenvisst 39 graders feber så nej det blev ingen Kolmården idag. Hon var så ledsen och lilla flickan med det stora hjärtat sa i morse; -Pappa kan åka med William och Tilda så dom iaf får åka men nej det var inget alternativ tyckte Tilda, vi åker allihop, annars får det vara!
 
Hon har varit pigg idag, förutom hostan men ingen feber, skönt! Fast en dag på Kolmården hade hon inte orkat.
 
Johan o Tilda åkte skridskor med M och F och sedan kom gänget hit så vi kunde äta upp våran matsäck bland spöken, häxor o fladdermöss!  ;-)
 

Nu säger ja Godnatt torsdag!
 
Kramar

En onsdag


Hej onsdag!
 
Vad gör ni en dag som denna? Johan tog med sig tjejerna och åkte på lite skojigheter. Lillebror sover sin förmiddagslur och jag inväntar kaffesällskap! Har en hel del på tolistan men "jag ska bara.... "
 
I eftermiddag kommer prästen hit på samtal inför dopet, ja kanske är dax att tag tag i planeringen lite mer på allvar. Tårtor, blommor och framföralltid klädsel till dom som inte är klara!
 
Annars tuffar lovdagarna på. Igår var Johan iväg med Martin och sedan kom hela familjen hit, mysig eftermiddag!
 
Firar ni halloween? Eftersom jag själv inte är uppväxt med det, var inte så stort när en annan växte upp (oj så gammal man lät nu då! haha ) så är det inte en inbiten tradition även om det börjar bli mer och mer. Barnen pratar mer och mer om det för varje år och har redan gjort lite halloweenpyssel och teckningar så vi får väl se hur vi ska fira fredagen.
 
Nu knackar det på dörren, mitt kaffesällskp är här!
 
Ha en fin dag!
 
Kramar